2777
2789
عنوان

تو روخدا کمک کنید😭😭😭

423 بازدید | 12 پست

سݪام لطفا کمک کنید😭

من یہ دختࢪ فوتباݪی ام

۱۶سالمه دوست دارم فوتبالیست بشم اما مشکل زیادی دارم 😔

من تو ۱۴ سالگی وارد گپ های فوتبالی شدم(دختر پسر توشن)با انواع دختر پسر ها چت میکردم اونا باهم رل میبستن اما خداروشکر من با هیچ کس رل نبستم تا اینکه مامانم گوشیمو دید دعوام کرد حتی نمیذاشت استوری فوتبالی بذارم نمیدونم به بابام گفته یا نه

از اون به بعد زیاد خوشش نمیاد من فوتبال ببینم خیلیی پشیمونم از کاری کردم 

هزار تا استغفار کردم امیدوارم خدا منو ببخشه روزی هزار بار خداروشکر میکنم رل با کسی نبستم 

از چشم مامانمم افتادم بعضی موقع ها من تهدید میکنه که به بابات میگم اگه این کارونکنی 

خداروشکر بابام اصلا مشکل نداره من فوتبال ببینم 

من تو رباط کریم هستم دوست دارم برم باشگاه های فوتبال دختران اما نمیدونم چجوری چیکار کنم اگه بابام راضی کنم مامانم نمیتونم از این بدتر باشگاه های فوتبال تو تهرانه 

من الان باشگاه تکواندو میرم اما دلم فوتبالو میخواد 

بعضی موقع ها همه میخوابن گریه میکنن 

حتی مامانم جلو خاله ها و عمو ها منو بد کرده بعضی موقع ها فکر میکنم مامانم نامادریمه الان چیکار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم عزیزم

چیکار کنیم ما اخه؟

یا بیخیال بشید یا تحمل کنید

یا ریسک کنید و تلاش و ثابت کنید میتونید موفق بشید تو این زمینع

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

عزیزم مگه چیکار کردی انقد احساس گناهکار بودن داری

مادرم فوت کرد میشه براش  فاتحه یا صلوات بفرستین🤍 لباس ها جنسیت ندارن انقد همچیو مردونه زنونه نکنین/ارایش و دامن مختص زنا نیست/ استایل اسپورتو موی کوتاه مختص به مردا نیست / یه مرد میتونه به رنگ صورتی علاقه داشته باشه و یه زن میتونه به تعمیر وسایل علاقه داشته باشه. لطفا عقایدتونو درست کنید یا حداقل به دیگران توهین نکنید.

تو که به این قشنگی همه چیو توضیح میدی به مامانت بگو میخوام باهات در مورد آیندم حرف بزنم همرو بشین براش توضیح بده با آرامش حرفت رو گوش نکرد به بابات بگو ،کاری نکردی که بخوای بترسی بگو برای اطلاعاتم رفتم تو گروه

تو که به این قشنگی همه چیو توضیح میدی به مامانت بگو میخوام باهات در مورد آیندم حرف بزنم همرو بشین بر ...

گوش نمیده بابام شاید راضی کنم اما مامانم راضی نمیشه منو تو فامیل هام بد نامم کرده دیگه خسته شدم نمیتونم از فوتبال دل بکنم