2777
2789

سقطش نکن وگرنه تو هم مثل شوهرتی فقط فرقش اینه که شوهرت احساستو کشته تو جان بچتو به نظرم کار تو وحشتناک تر هستش هیچ کار خدا بی حکمت نیست شاید این اخرین مهلت مادر شدنه تو در کل عمرت باشه به خصوص که با کلی دارو با ردار شدی الان دیگه مثل قبل نیست بچه که به سن قانونی رسید حق انتخاب داره که با باباش بمونه یا مامانش 

برای سلامتی آقا یه صلوات هدیش کنیم🙏

تور رو به عزت حسین نکن وگرنه میدونم توی این ماه محرم اگه بکنی خیلی بد می بینی اون الان جان داره نفس میکشه تو چطور مادری هستی که راضی هستی بچتو بکشن شوهرت خیانت کرده  به درک این همه بچه بدون پدر بزرگ میشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون بچه به انتخاب خدا توی رحم توست به انتخاب خدا شک نکن بدی دیدی ولی تو بد نباش گناهه گناه میفهمی گناهی که با توبه هم بخشیده نمیشه 

بهانت اینه میترسی شوهرت ازت بگیره خوب بگیره اینم سرنوشت اونه ولی تو حق نداری می فهمی حق نداری بکشیش کفر نگو نزار به پای خطای پدرش بسوزه هیچ تصور کردی شاید اون قراره یه دکتر دلسوز باشه یا یه ادمی که واسه همه مفیده من مطمعن از لحظه ای سقط می کنی تا لحظه مرگت توی عذاب وجدان هر روز می میری اگه هم عین خیالت نباشه یه روزی یه جایی یادت میاد و دلت کباب میشه

تو نباید حسرت بخوری بچتو  به دنیا بیار توکل کن بخدا طوری باش که روزی برسه که شوهرت حسرت داشتنتو ...

فعلا میخام نگهش دارم

ولی حال روحی خودم خوب نبوده این مدت میترسم کلا سر بچه بلایی اومده باشه

فعلا میخام نگهش دارم ولی حال روحی خودم خوب نبوده این مدت میترسم کلا سر بچه بلایی اومده باشه

خدا بخاد هیچی نمیشه خیلی خوشحالم کردی بخدا یه روزی این بچه امیدت میشه ممنونم ازت خیلی ممنون