2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

گفته برات قرص مینویسم قیمتش اینارو دقیق نمیدونم

خیلی سخته من انجام دادم تو ۱۱هفتگی الان ی بچه دارم عذاب وجدانش راحتم نمی‌ذاره خیلی از لحاظ روحی داغون شدم 

اگه میتونی شوهرتون ببخش برگرد ب زندگیت بچتم بزرگ کن 

چرا سقط کنی مگه بچه چه گناهی کرده که پدرش به مادرش خیانت کرده میدونی چندنفر توحسرت مادرشدن هستن چقدز ...

چی بگم خودم با قرص و آمپول باردار شدم اصلا حالم خوش نیست این چند روز

چی بگم خودم با قرص و آمپول باردار شدم اصلا حالم خوش نیست این چند روز

خب پس اصلا اینکار رو نکن خیانت خیلی سخته میفهمم چون خودمم تجربه کردم ولی خواهش میکنم بچه ات رو قربانی نکن اگه کسی لیاقت تورونداره پاکش کن ولی بچه ات که پاره تن ات هس رو بادستای خودت زندگیش رو ازش نگیر

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
خب پس اصلا اینکار رو نکن خیانت خیلی سخته میفهمم چون خودمم تجربه کردم ولی خواهش میکنم بچه ات رو قربان ...

فعلا غربالگری اولمو نرفتم میگم خدایا اگر اومدنش خوب نیست مشکل داشته باشه اگر نه که نگهش دارم

پدر مادرمم گفتن خودت میدونی میخای نگهش دار

فعلا غربالگری اولمو نرفتم میگم خدایا اگر اومدنش خوب نیست مشکل داشته باشه اگر نه که نگهش دارم پدر ما ...

آره بسپارش به خودخدا اگه بچه ات سالمه نگهش داراون الان فقط به تواحتیاج‌داره اون پدرخوبی نیست که باوجوداین نعمت قدرزن وزندگیش رو ندونسته ولی تومادرخوبی باش وگرنه فرق توبا اون چیه خوب فکرکن گلم یه لحظه سقط میکنی ولی یه عمرعذاب وجدان هرچی باشه بچه اته تو وجودخودته بازم خودت بایدتصمیم بگیری خداخودش هرچی صلاحته برات پیش بیاره 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم