2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 8413 بازدید | 61 پست
آخه همه میگن شاید آدم نتونه از جاش بلند شه

نهههههه اصلا اینجوری نیست.چرت وپرتای بقیرو ول کن..من تو یه گروه تلگرامی بودم که یکی اینجا منو اون اوایل برده بود.یه خانمی اونجا بود ۵۵ساله سالمممم خوشگل پرانرژی..

منم وقتی پسرم ۳سالش بود فهمیدم الان ۷سالشه.تو این چندسال فهمیدم اصلا نباید غصه هورد واسترس داشت.خودت ...

پسر منم سه سالشه انقد حرص خوردم و استرس کشیدم ک حد و اندازه نداره من قبلاً فشار مغز داشتم کلی دردسر کشیدم و بیمارستان بستری شدم حالا هم ک ....

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نهههههه اصلا اینجوری نیست.چرت وپرتای بقیرو ول کن..من تو یه گروه تلگرامی بودم که یکی اینجا منو اون او ...

خیلی میترسم مخصوصا دکتری ک رفتم منو خیلی ترسوند گفت یا دویک یا ام اس

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
شایدم ام اس نباشه‌هنووز که تایید نکردن که

انشاالله ک نباشه🌹

حتما گلم. نگران نباش فکر کن داری برای چکاپ میری. منم مدام این دکتر و اون دکتر میرم برای چکاپ . خیالت ...

مرسییی🌹🌹🌹

عزبزم وقتتو به خاطر یه دکتر تلف نکن سریع برو پیش یه پتخصص مغز و اعصاب و فلوشیپ ام اس هم باشه بهتره.. ...

شما میشه بی‌زحمت شماره رو بهم بدید تو اینترنت نتونستم پیدا کنم

شما میشه بی‌زحمت شماره رو بهم بدید تو اینترنت نتونستم پیدا کنم

باید خود بیمارستانو بگیری بعد وصل میکنن به کلینیک..ولی حضوری بری بهتره.منشیش قشنگ راهنماییت میکنه برای بار اول..برو بیمارستان امام حسین صب هم برو بگو کلینیک ام اس میخام برم نگهبانش دم در اونم راهو نشونت میده.رفتی از منشی همه چیو بپرس بهت قشنگ میگه خیلی مهربونه.دکتراش همه متخصصن.

بی تزریق

اون هیچیو مشخص نمیکنه..باید با تزریق بری.خود بیماریتان ام ار ای داره .نوبت بگیر.بعدشم نامه بگیر برای انجمن ام اس.حتما برو ثبت نام کن که خیلییییی مزایا داره.واکسن کرونا هم برات میزنن

باید خود بیمارستانو بگیری بعد وصل میکنن به کلینیک..ولی حضوری بری بهتره.منشیش قشنگ راهنماییت میکنه بر ...

مرسی خیلیییی ممنونم 

اون هیچیو مشخص نمیکنه..باید با تزریق بری.خود بیماریتان ام ار ای داره .نوبت بگیر.بعدشم نامه بگیر برای ...

جدی؟؟؟ب دکترا باید بگم یا ب منشیش؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز