2777
2789
عنوان

ام اس

| مشاهده متن کامل بحث + 8408 بازدید | 61 پست
ببین من خیلی دکتر رفتم..همه داروهاشون یکسانه..اگر تهرانی وقت بگیر از کلینیک ام اس بیمارستان امام حسی ...

کجاست؟؟؟

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
دکتر شما کیه؟؟؟من خیلی میترسم از طرفی هم ک خیلیا میگن دکترا نتوستن زود تشخیص بدن و بیماریشون پیشرفت ...

این دست واون دست نکن.سریع پیش یه فلوشیپ برو.بخدا من اون اوایل خیلیییی مثل شمابودم درگیر دکتر فلان باشه....یهو چشمم کلا تارشد و نصف تنم شل.برای همین میگم بهت.من پیش شکوفه علایی میرم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انشالله هیچی نیست گلم. استرس نداری؟ شاید از استرس زیاده؟یا تیروئید هم ممکنه باشه 

مرسی اوووووف استرس ک خوراک عمرمه اما آزمایش کامل انجام دادم تیرویید نیس

خواهی که جهان در کف اقبال تو‌باشد👑                                   خواهان کسی باش که خواهان تو‌باشد👩‍❤️‍👨
بیمارستان امام حسین.تو خود بیمارستان یه کلینیک هست بنام کلینیک تخصصی ام اس.از نت شمارشو دربیار وقت ب ...

خدا خیرتون بده حالم انقد بده یه هفته س😭 زنگ میزنم

خدا خیرتون بده حالم انقد بده یه هفته س😭 زنگ میزنم

ای جان..ببین اصلا استرس نداشته باش.انقدر علم پیشرفت کرده که.فک نکن بیماری سختیه..اتفاقا بیماری زیبارویان بهش میگن..بیشتر ام اسیا خوشگلن.من رفتم واکسن کرونا بزنم بخداااا دختروپسرایی اومده بودن کلی دوست پیداکردم.

نه من نوار چشم دادم دکتر گفت مشکوک ب ام اس اما ام ار ای سالم بود و پلاک نداشتم  بخاطر همین گفتن ...

عزیزم خدا رو شکر ام آر آی سالم هست. ایشالا چیزی نیست. چشم هم ممکنه فشار عصبی باشه. من همسرم دو سه روز چشمش کاملا تار شد و هیچ جا رو نمیدید حتی نمیتونست رانندگی کنه. اسکن چشم و .... همه چی رو دادیم. اخرش معلوم شد فشار اعصاب چشم. برای اطمینان خودت پیگیری کن. انشالله خبر خوب میدی

ای جان..ببین اصلا استرس نداشته باش.انقدر علم پیشرفت کرده که.فک نکن بیماری سختیه..اتفاقا بیماری زیبار ...

آخه همه میگن شاید آدم نتونه از جاش بلند شه

عزیزم خدا رو شکر ام آر آی سالم هست. ایشالا چیزی نیست. چشم هم ممکنه فشار عصبی باشه. من همسرم دو سه رو ...

دعام کنید

سلام بله چند وقته ک بی حسی و خواب رفتن و گرفتگی دست و پا و مشکلات بینایی دارم دکتر مغز و عصاب رفتم گ ...

سلام عزیزم ازمایش ویتامین دادین؟من خواهرم ب شدت دستاش بی حس بود ترسیده بود فهمید از کمبود ویتامین دی هست

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز