2777
2789
عنوان

خدا میبخشه؟!

987 بازدید | 47 پست

کسایی که مرتکب قتل میشن، اگه خانواده مقتول رضایت بدن و قصاص نشن، طرف هم پشیمون بشه و.باقی عمرشو درست زندگی کنه آیا اون دنیا خدا میبخشه؟! این سوال همیشه تو ذهنم بوده، و اینکه اگه خدا قتل رو ببخشه پس باید خودکشی روهم ببخشه دیگه نه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قتلو با اون شرایطی که بالا گفتی میبخشه، ببین حضرت موسی هم یکیو به قتل رسوند ولی توبه کرد انقد آدم خوبی شد که خدا پیامبرش کرد

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی

باید دو ماه پی در پی روزه بگیره 

خودکشی با قتل فرق میکنه ،خودکشی یعنی ناامید از رحمت خدا که بزرگترین گناهه

فقط الله سبحانه و تعالی رو صدا بزنیم ،،یا الله ادرکنی ،،یا الله مددی ،،بنده های خوب خداوند هم فقط الله رو صدا میزدن 🙂

ولی تو قرآن دیدم تنها گناهی که هیچوقت نمیبخشه شرکه، اما بقیرو اگه طرف توبه کنه و نیکوکاری و جای بدکاریش جایگزین کنه میبخشه، مثل دیه مقتولو بده و خودش توبه کنه و احساس ندامت کنه ،

باید دو ماه پی در پی روزه بگیره  خودکشی با قتل فرق میکنه ،خودکشی یعنی ناامید از رحمت خدا که بز ...

آره دو ماه باید پی در پی روزه بگیره

ببین قتلو با اون شرایطی که بالا گفتی میبخشه، ببین حضرت موسی هم یکیو به قتل رسوند ولی توبه کرد ا ...

خب من برام سواله چطوره که اگه من جون یکی دیگه رو بگیرم امکان بخشش هست اما برای جون خودم نه

باید دو ماه پی در پی روزه بگیره  خودکشی با قتل فرق میکنه ،خودکشی یعنی ناامید از رحمت خدا که بز ...

خب اخه چطور من اگه جون یکی دیگه رو بگیرم امکان بخشش هست ولی برای جون خودم نه

ببین میگن لحظه ای که تو از این دنیا بری ، تموم درهای توبه به روت بسته میشن، یعنی فقط تا زمانی که تو دنیایی میتونی توبه کنی، اما یه چیز دیگه هم هست مگه خدا نگفته هیچکس از لحظه اجلش پس و پیش نمیوفته، و تولد و حیات و مرگ دست خداست، پس خودکشیم یعنی اجل طرف میرسه دیگه یعنی دست خداست وقتی تموم مرگ ها و تولدها دست خداست... یعنی بازم خدا خواسته؟!!!!

ببین میگن لحظه ای که تو از این دنیا بری ، تموم درهای توبه به روت بسته میشن، یعنی فقط تا زمانی که تو ...

نه عزیزم خودکشی زمان مرگت نرسیده، خودکشی یا قتل مرگ طبیعی نیست، خدا به انسان قدرت اختیار داده پس کسی که خودکشی میکنه یا کسی رو به قتل میرسونه با اختیار خودش بوده و.ربطی به زمان مرگش نداره.ممکنه من اجلم صد سالگی باشه ولی تو ۲٠سالگی خودکشی کنم.