2777
2789
عنوان

خدا میبخشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 47 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قتل حق الناس بوده... مقتول باید ببخشه

اگه پشیمونه برای مقتول دعا کنه و ثواب بفرسته ان شالله که راضیش کنه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
باید دو ماه پی در پی روزه بگیره  خودکشی با قتل فرق میکنه ،خودکشی یعنی ناامید از رحمت خدا که بز ...

به نظرم چون خودکشی طرف میمیره و فرصت توبه نداره نمیبخشه

اما اگه ناموفق باشه و فرد بعدش توبه کنه بخشیده بشه 

البته اینارو فکر میکنم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خب اخه چطور من اگه جون یکی دیگه رو بگیرم امکان بخشش هست ولی برای جون خودم نه

جون خودتونو بگیرین که اون دنیایین

چطور توبه کنین؟ 

اگه خودکشی کرده باشید و زنده مونده باشید توبه کنین و پشیمون واقعی باشین ان شالله بخشیده میشه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
نه عزیزم خودکشی زمان مرگت نرسیده، خودکشی یا قتل مرگ طبیعی نیست، خدا به انسان قدرت اختیار داده پس کسی ...

ربط داره اگه واقعا اینطور بود پس حتی ۲۰ سالگی خودکشی کنی هم نمیمیری باور کن زنده میمونی یا نجات پیدا میکنی چرا ؟! چون که زمان مرگت نرسیده 

اگه بمیری پس حتما خواست خدا بوده و خدا خواسته خودکشی کنی! یعنی تو سرنوشتت بوده دست خودت نیس

تا آخر بخون اگه تاپیک حس ششم بود منو تگ کنید یا اگه تاپیک اعتراف دیدید هر اعترافی باشه تگ کنید منو لطفا اگه حس ششمی بودید بهم اطلاع بدید خدا خیرتون بده لطفا بزارید ذهنم یکم هم که شده از سردرگمی دربیاد سردرگم هستم اگه میشه اطلاع بدید سوالم رو بپرسم من اعتقاد دارم نپرسید چرا و توهین نکنید. آرزو کنید😍🌈   دعا کنید موفق باشم و زندگیم طبق چیزی که میخوام باشه و دعاهام مستجاب بشه  گل رز قرمز خار دار ...🥀 نام کاربری های هرکسی یه معنایی داره مثلا نام کاربری شاید اسم کسی باشه اما غیر مستقیم یا لقب یا تاریخ یه خاطره و ...! یا شاید معنیش اینه نتونستن اسم بزارن شانسی زدن😐😂

ببین خدا بدن رو به انسان داده اگه کوچیکترین آسیبی به بدن برسونیم مگه نشنیدی اون دنیا همه اعضای بدن به حرف میان؟؟ وقتی با کوچیکترین خراشی از روی قصد اون دنیا باید جواب پس بدیم پس ببین خودکشی دیگه چقدر گناهش بزرگه... واینکه همه کسایی که خالکوبی میکنن بدنشونو خط خطی میکنن و حتی افراد معتاد هم حساب پس میدن بخاطر آسیبی که به بدنشون رسوندن

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
ببین قتلو با اون شرایطی که بالا گفتی میبخشه، ببین حضرت موسی هم یکیو به قتل رسوند ولی توبه کرد ا ...

حرفتون درسته 

اما یه نکته ظریفی هست که حضرت موسی مرتکب جنایت نشد  و این قتلی که مامنظورمونه منظور جنایت و از رو عمد و نیته

آقا هستم. 

توی قتل یکی میاد یکی دیگه رو میکشه اونی ک کشته شده تقصیری نداشته

اونی ک قاتله یا باید ب سزای عملش برسه یا رضایت بدن 

تو خودکشی ی نفر خودشو میکشه حق النفس میکنه بخشیده نمیشه چون دخالت کرده تو عمر خودش

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍