2777
2789
عنوان

خدا میبخشه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 47 پست

بنظر من قتل نفس هم خدا نمیبخشه

ولی از نظرم باید خودکشی رو ساده تر گرفت جون خودته دیگه به کسی دیگه اسیب نمیزنی جز خودت!فقط از این جنبه گناهه ک تقدیری ک خدا واست نوشته رو داری عوض میکنی بزور و میگی خدایا بتو اعتماد ندارم کم اوردم!

ما دوتا مجازات داریم یکی قانونیه یکی ام از لحاظ عرفانی همون جزا و پاداش

خانواده مقتول میبخشه خود مقتولم میبخشه عایا؟!اینکه حق زندگی رو ازش سلب کرده میبخشه بنظرتون؟!چون زبون نداره اعتراض کنه به بخشیدن خانوادش بسنده میکنن ولی تو خود قانونم هس مثلا کسیک مرتکب قتل شده باشه در صورت بخشش خانواده مقتولم یه حد و مجازاتی از جانب قانون وضع شده ک باید قاتل مجازات شه!مجازات خدا هم حتما سرجاش خواهد بود!

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!  

ببین عزیزم خودکشی ربطی به بخشش و نبخشیدن نداره 

اتفاقی که میوفته بعد خودکشی چیه ؟ اینکه تو عمرت تموم نشده بود و خودت تمومش کردی . پس در برزخ انقدر منتظر میمونی تا عمرت به اون مقدار برسه و بعد ازت پرسش میشه . این معطل بودن در برزخ که هر روزش سالیانی به زمان ما هست انقدر برات عذاب اوره که نگو 

در مورد بخشش های خدا . خدا همه چیو میبخشه جز حق الناس . حدیث داره روز قیامت خدا میگه من همه چیو میبخشم و همه رو وارد بهشت میکنم اگر خودتون همدیگر رو ببخشین و جالب اینکه حدیث میگه مردم همدیگر رو نمیبخشن اون موقع

سنگی در چاه انداختم   دلم برای چهل عاقل تنگ شده بود ......                                                                                                             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین عزیزم خودکشی ربطی به بخشش و نبخشیدن نداره  اتفاقی که میوفته بعد خودکشی چیه ؟ اینکه تو عمر ...

یعنی نظر شما اینه که خودکشی حق الناس نیس و خدا ممکنه ببخشه و عذابش فقط تو برزخه نه جهنم؟!

واقعا تو حدیث داریم که مردم همو نمیبخشن؟ من برعکس فکرمیکردم این دنیا راحت نمیتونیم ببخشیم ولی اون دنیا مهربون تر میشیم😄

بنظر من قتل نفس هم خدا نمیبخشه ولی از نظرم باید خودکشی رو ساده تر گرفت جون خودته دیگه به کسی دیگه ا ...

منم نظر شما رو دارم، ولی گاهی وقتا خودکشی بر اثر جنون آنی و.افسردگیه شخص ازنظر روانی سالم نیست خب خدا که انقد مهربونه چطور ممکنه نبخشه، یا ذهنم درگیره که خدا قتل دیگری رو ببخشه اما خودکشی رو نه، با عقلم جور درنمیاد

توی قتل یکی میاد یکی دیگه رو میکشه اونی ک کشته شده تقصیری نداشته اونی ک قاتله یا باید ب سزای عملش ب ...

خب تو این دنیا رضایت خانواده شو میگیرن ولی اون دنیا بنظرم مقتول هم باید رضایت بده بالاخره حق زندگی اون رو ازش گرفته، وقتی من کسی رو به قتل برسونم حق زندگی رو از کسی گرفتم و حق الناسه، اما خودکشی جون خودمه برای همین بخشیدن خودکشی بنظرم منطقی تر هستش تا قتل.

ببین خدا بدن رو به انسان داده اگه کوچیکترین آسیبی به بدن برسونیم مگه نشنیدی اون دنیا همه اعضای بدن ب ...

درسته ولی خب گاهی آدما دچار افسردگی هستن روان سالمی ندارن تو اون شرایط دست به خودکشی میزنن نمیتونم تصور کنم خدا که انقد مهربونه نبخشه

ربط داره اگه واقعا اینطور بود پس حتی ۲۰ سالگی خودکشی کنی هم نمیمیری باور کن زنده میمونی یا نجات پیدا ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست، هرکسی که خودکشی میکنه بالاخره هم امکان مردن هم امکان زنده موندنش هست، من همین الان برم یه قرص برنج بخورم خب میدونم قطعا میمیرم ولی اگه خودمو از دو طبقه بندازم پایین احتمال زنده موندنم هست، خدا به انسان قدرت اختیار داده درسته زمان مرگ ما ازقبل تعیین شده اما این برای مرگ طبیعی هست نه قتل و خودکشی که براساس قدرت اختیار خودمونه نه تقدیر.

جون خودتونو بگیرین که اون دنیایین چطور توبه کنین؟  اگه خودکشی کرده باشید و زنده مونده باشید ت ...

خب خیلیا براثر جنون آنی یا افسردگی حاد این کارو میکنن روان سالمی ندارن اونوقت نمیتونم باورکنم خدا به این مهربونی اونا رو نبخشه

خب خیلیا براثر جنون آنی یا افسردگی حاد این کارو میکنن روان سالمی ندارن اونوقت نمیتونم باورکنم خدا به ...

خدا که گفته آرامش پیش منه.... باید میرفتن سمت خدا.... 

حالا نمیدونم بخشیده میشن یا نه

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
خدا که گفته آرامش پیش منه.... باید میرفتن سمت خدا....  حالا نمیدونم بخشیده میشن یا نه

خب بهرحال طرف یه اشتباهی کرده دیگه نباید اون دنیا هم کلا جهنم باشه، من که بنده ی خدام دلم به درد میاد چطور ممکنه خدا به این مهربونی نبخشه. 

خب بهرحال طرف یه اشتباهی کرده دیگه نباید اون دنیا هم کلا جهنم باشه، من که بنده ی خدام دلم به درد میا ...

یه اشتباهی کرده که خودش میدونست چه عاقبتی داره...

خدا به کسی ظلم نمیکنه.... این خود ما هستیم با اینکه میدونیم عواقب بدی داره، باز گناه میکنیم 😔😪. 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
حرفتون درسته  اما یه نکته ظریفی هست که حضرت موسی مرتکب جنایت نشد  و این قتلی که مامنظورمو ...

بله قطعا همینطوره حضرت موسی پیغمبر خدا بودن♥️ و هیچ وقت مرتکب جنایت نشدن و از روی عمد نبودن. درود بر روح پاک ایشون و تمام پیغمبران الهی♥️

عزیزان لطفا منو لایک نکنین♥️فقط ریپلای کنین♥️ مرسی