من یه خانم خونه دارم که توی شهر خودم زندگی نمیکنم . توی این اوضاع کرونا خیلی افسرده شدم و همش مریض میشم . میشه بهم کمک کنید چطوری ازین تنهایی دربیام ؟چطوری خودمو مشغول کنم . الان چهار ساله که باهاش دارم میجنگم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
مشکل پوله . الان دست به هر هنری بزنم باید براش خرج کنم لوازم های گرون قیمت .. خیلی همه چی بهم ریخته ...
چی بگم والا من خودم کلاس بدلیجات رفتم ۱۰۰تومن لوازم اولیش هم اصلا گرون نیست تازه چند میلیون هم ازش درامد گرفتم طوری شده ک الان خودمم اموزش میدم سعی کن سرگرم بشی