2777
2789
عنوان

افسردگی

100 بازدید | 13 پست

من یه خانم خونه دارم که توی شهر خودم زندگی نمیکنم . توی این اوضاع کرونا خیلی افسرده شدم و همش مریض میشم . میشه بهم کمک کنید چطوری ازین تنهایی دربیام ؟چطوری خودمو مشغول کنم .  الان چهار ساله که باهاش دارم میجنگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ی روانشناس انلاین خوب و کم هزینه سراغ دارم خاستی درخاست دوستی بده

روانشناس آنلاین رفتم سه جلسه رفتم ۵۰۰تومن . هیچی هم نگفت همش کشش میداد به جلسات بعد که باهاش ادامه بدم 

هنر انلاین یاد بگیر الان همه هنری کلاس انلاین داره 

مشکل پوله . الان دست به هر هنری بزنم باید براش خرج کنم لوازم های گرون قیمت .. خیلی همه چی بهم ریخته شده 

مشکل پوله . الان دست به هر هنری بزنم باید براش خرج کنم لوازم های گرون قیمت .. خیلی همه چی بهم ریخته ...

چی بگم والا من خودم کلاس بدلیجات رفتم ۱۰۰تومن لوازم اولیش هم اصلا گرون نیست تازه چند میلیون هم ازش درامد گرفتم طوری شده ک الان خودمم اموزش میدم سعی کن سرگرم بشی

چی بگم والا من خودم کلاس بدلیجات رفتم ۱۰۰تومن لوازم اولیش هم اصلا گرون نیست تازه چند میلیون هم ازش د ...

آموزشش کجا باید ببینم توی نت هست؟ لوازمش رو کجا باید تهیه کرد ؟ و این که باید فروخت دیگه ؟ من که بیرون نمیرم چطوری بفروشم ؟

آموزشش کجا باید ببینم توی نت هست؟ لوازمش رو کجا باید تهیه کرد ؟ و این که باید فروخت دیگه ؟ من که بیر ...

اولا ک من اموزش میدم ب صورت انلاین 

لوازمش خرازی میخری

فروش هم ب صورت انلاین 

اولا ک من اموزش میدم ب صورت انلاین  لوازمش خرازی میخری فروش هم ب صورت انلاین

هنر خیلی خوبه آدم سرگرم میشه توی خونه . من هنری رو بلد نیستم ینی بخاطر مشکل گردنم مجبور شدم چند سال هیچ کاری رو انجام ندم … خیلی حال روحیم بد شده