2777
2789

کارش درست نبوده ولی خب ادم چی میتونه بگه واقعاا، منم اگه جات بودم خودخوری میکردم🤦🏻‍♀️

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچ کاری!مال خودشه اختیارشو داره نمیشه زور گفت که 😐🤚شما هم از اموال خودت در برابر اونا حفاظت کن

زیباترین عشق جهانی یا حسین 🖤🖤🕌:) جوونیم فدا سر ساقی💚🖤 متأهل و عاشق همسرم♡❤تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز؟!

ولشون کن اعصابخودتو بهم میریزی که اونا بین بچشون فرق گذاشتن منم خواهرشوهرم خونه داره ولی  به ما که مستاجریم اجاره نمیده تازه مجرد هم هست منم میگم وقتی دلش برای داداشش نمیسوزه من چرا خودخوری کنم  

من هیچی. وظیفه شون نیست که خونه بخرن برامون. اگه میتونن و کمک نمیکنن کم لطفن ولی ظلم نکردن که بخوام باهاشون برخورد کنم. انشاالله خدا بهتگن میده و چند وقت بعد بی منت خونه دار میشین

خودتو جرررر بده

اشتباه گفتی باید پدر شوهرشو جررررر بدهᥬ😁᭄ ᥬ😁᭄᭄ᥬ😅᭄ 

تا یه جایی باهات راه میام🚶‍♀️از یه جایی به بعد از روت ردمیشم 😏😜🤣🤣💃..... اسم کاربریم هم فقط خدام هست... نه فقط خودم😜
ای کاش ایمانم قوی بود میتونستم ببخشم و فراموش کنم.

گلی منم پدرشوهرم بهمون پول داد و خونه خریدیم به اسم شوهرم و نصف به اسم من. پسرش باهاش تو یه اتاق زندگی میکنه با دو بچه ولی به اون چیزی نداد که مستقل بشه. 

من جای جاری هستم ولی دلم خوش نیست. زندگیم بیخود و بی جهت داغونه.  همیشه قهر و دعواست بااینکه نمیزاریم کسی بفهمه و به ظاهر خوشبختیم. 

هربار که اشکم درمیاد حس میکنم توی خونه ای که حرام هست زندگی میکنم و تاوان میدیم. شوهرم الان وضعش خوب شده و میتونه پول باباش رو برگردونه ولی هرچی میگم بهش پس نمیده.  رنجش رو من و بچم میکشیم.

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.