2777
2789
گلی منم پدرشوهرم بهمون پول داد و خونه خریدیم به اسم شوهرم و نصف به اسم من. پسرش باهاش تو یه اتاق زند ...

ای خدا. میدونم که چوب خدا صدا نداره. منم میگم مشکل مالی نداریم الان بهترین خونه و ماشین رو دارم ولی با این کارشون دلمو شکستن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلی منم پدرشوهرم بهمون پول داد و خونه خریدیم به اسم شوهرم و نصف به اسم من. پسرش باهاش تو یه اتاق زند ...

تو اولین عروسی هستی که قبول داری پدرشوهرت به شما بیشتر داده و قبول داری که ناحقی کرده. یعنی بازم همچین عروسایی پیدا میشن؟

تو اولین عروسی هستی که قبول داری پدرشوهرت به شما بیشتر داده و قبول داری که ناحقی کرده. یعنی بازم همچ ...

هرچقدرم که در ظاهر بروی خودم نیارم ولی میدونم اینهمه گرهی که بعد خونه خریدن توی زندگیم افتاد بی دلیل نیست

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.
من فکر میکنم آدمایی این حرفو میزنن که توی چنین موقعیتی قرار نگرفتن

اتفاقا قرار گرفتم به این صورت که به سه تای اونا زمین دادن ما هیچ ما نگاه 😁اصلا ناراحت نیستم هم رفت و آمدمو خیلی خیلی کم کردم هم اینکه اصلا در تماس تلفنی نیستم باهاشون 

اتفاقا قرار گرفتم به این صورت که به سه تای اونا زمین دادن ما هیچ ما نگاه 😁اصلا ناراحت نیستم هم رفت ...

. همین که رفت و آمدتو کم کردی یعنی ازشون خوشت نمیاد و فقط داری انکار میکنی که ناراحت نیستی