2777
2789
ولی اگه اول زندگی کمک کنن ادم خیلی جلو میفته ما تا ۲سال قسط وسیله ها خونرو میدادیم بعدشم وام مغازه و ...

عزیزم هر کمکی یه توقعی از سمت خانواده همسر و یه وابستگی و شاید منت از سمت همسر هم پشتش داره

خدایا شکرت، یعااالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت چجوری مگه میشه؟

خب آخه پول خودشه و خودشم تصمیم‌ میگیره باهاش چیکار کنه... همیشه بحث این چیزا که میاد وسط میگم اصلا به من ربطی نداره ... من خیلی دلم میخواست خودمون تلاش کنیم و به هرچی که دوست داریم برسیم ،ولی ظاهرا شدنی نیست

🖤

من دقیقا مشکل شما رو دارم. پدرشوهرم وضعش خوبه ولی کمک ما نمیکنه.اما به پسرای دیگه کمک میکنه. مثلا برا یکیش خونه ساخت ماشین کرد به نامش. به یکی دیگش خونه داده توش نشسته و خیلی چیزای دیگه. منکه هیچوقت برای پول رو نمیزنم بهش. از گشنگی هم بمیرم زنگ نمیزنم بگم هزارتومن بده بهم.شوهرم هم کاری از دستش بر نمیاد. کلا بیخیال شدم. همیشه میگم خدایا تو بده بهمون. حتی روی ارث و میراثش هم حساب نمیکنم

🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁

خانواده همسر من به همه ی دخترا و پسرا زمین بر خیابون دادن هر کدوم ۶۰۰ متر از ۳۲ سال قبل....و  فقط به همسر من یک خونه ی ۵۰ سال قدیمی با حیاط دادن که میشد ۱۹۰ متر توو یک کوچه خیلی دور از مرکز البته برای ۲۰ سال دیگه......

واقعا دیگران شنیدن ناراحت شدن اما من برام مهم نبود خداروشکر خودمون دوتایی تلاش کردیم الان بهتر از بقیه نباشه کمتر از بقیه نیست شرایط مون....گفتم به خاطر رفتار دیگران چرا خلق خودم و شوهرم رو تنگ کنم و سرزنشش کنم...توهم فکر نکن...خدا خیلی خوبه