2777
2789
عنوان

دخالت

79 بازدید | 10 پست

چند وقته با همسرم سر خانواده اش بحثم میشه یعنی همه چی از اونجا شروع شد که من رفتم عروسی یه دختر عمه دارم در حال طلاق خواهر شوهرم و مامانش عروسی بودن من با اون رقصیدم و پیشش بودم همه چیو گذاشته بودند کف دست اون اونم وقتی اومد با توپ پر اومد سراغ من بماند که یه هفته قهر بودیم ولی یه خواهرش بهش خط میده یه ماهه زندگیمونو کرده جهنم جالب اینجاس که قبول دار هم نمیشه که اونا امارمو بهش دادن و کلا خیلی طرفشونو داره، همش میخاد من میرم خونه مادرشوهرم کاراشو بکنم کلا هی به خواهراش خوش خدمتی کنم یه جاری دارم اون احمق اینجوریه ک اونا دوسش داشته باشن، منم کلا یه ماهه نرفتم خونه مادرشوهرم ما هنوز عقدیم، دیشب گفت بیا بریم گفتم باید کمک دستم باشی کمکم کنی ظرفارم بشورم گفت باشه اما اونجا برعکس رفتار کرد ک منو حرص بده چیکارش کنم فهمیده از خواهراش خوشم نمیاد مدام میگ اون برام چیکار کرد اون بهم زنگ زد میره خونشون منو حرص بده عوضی منم از دیشب باهاش قهرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه مردا دوست دارن که وقتی خونه مادرشی کار کنی و خیلی زشته وقتی اونجایی هیچ کاری نکنی یکم کمک کن ولی ...

شوهرم میخاد از اول تا اخرش اونا بشینن من براشون کار کنم یعنی جوری رفتار کرده ک خواهرش چند وقت پیش بهم گفت بدو برو ظرفارو بشور اینطوری بگم

عزیزم حتما برید مشاوره قبل عروسی

باور کن من بعد پنج سال یکم زندگیم آروم شده

خداییش هیچ مردی ارزش نداره آدم پنج سال از بهترین سالای عمرشو تلف کنه برای اینکه بهش بفهمونه اون خواهر توئه برات عزیزه ولی طبیعیه که حسادت کنه یا نگران روابط ما نباشه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خواهراشه نمیتونه باهاشون قطه رابطه کنه.هرووقت تو با خواهرت قطه رابطه کردی اونم اونوقت میتونه قطه راب ...

منم نگفتم قط رابطه کنه فقط نمیخام تو زندگیم دخالت کنه

شوهرم میخاد از اول تا اخرش اونا بشینن من براشون کار کنم یعنی جوری رفتار کرده ک خواهرش چند وقت پیش به ...

منم خواهرشوهرم بهم گف عروس باید مث یه کلفت کار کنه😐😐😐 منم گفتم هرکارم واسه شما بکنم بازم عروسم شما کنایه هاتون تمومی نداره ک دهنشو بست