2777
2789
عنوان

با وجود خونریزی بچه میمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3187 بازدید | 75 پست
تا الان فقط رفتم این بیمارستان اون بیمارستان همشون میگن الان نمیگیریم متاسفم واسه همچین جامعه ای که ...

سنت کمه عجیبه خونریزی داری برا ۳۵ سال ب بالا معمولا خونریزی طبیعیه ان شالله ک چیزی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خیلیا بودن موندن توکلت بخدا  کاش بیمارستان سونو بری

خدا کمکم کنه راضیم به رضای خودش بیمارستان رفتم هیچ کدومشون قبول نمیکنن خدا بگم چیکارشون کنه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

الهی خدا از دهنت بشنوه من درد دارم جوری که وقتی میگیره شکم و کمرم باهم فشار میارن بعدش دوباره ول میک ...

باید بری بیمارستان 

اگه نمیتونی دراز بکش پاهاتو بده بالا و اصلا راه نرو 

یه بیمارستان پیدا کن با شوهرت ،،، برادری یا مادری برو حتما 

تحت نظر باش 

اگه نیاز باشه آمپول میزنن خون ریزیت بند میاد

مرغ باغ ملکوتم 🕊🕊🕊نی ام از عالم خاک🌿☘دوسه روزی قغسی ساخته اند از بدنم🍃🍃
بله بوده،  ببین اورژانسی نمیتونی بری بیمارستان؟ البته اونم خطرناکه وضعیت بیمارستانها. استراحت ...

نمیدونم عزیزم الان فقط با نا امیدی دراز کش شدم روحیم اصلا خوب نیست من چه قدر ذوق داشتم 😭😭

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

باید بری بیمارستان  اگه نمیتونی دراز بکش پاهاتو بده بالا و اصلا راه نرو  یه بیمارستان پی ...

بخدا هر جا رفتم گفتن فردا یا شنبه مگه قبول میکنن مامانم اینا خیلی از من دورن با شوهرم و برادرم رفتیم فقط مردم وسط راه 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نمیدونم عزیزم الان فقط با نا امیدی دراز کش شدم روحیم اصلا خوب نیست من چه قدر ذوق داشتم 😭😭

هیچی نمیشه تا خدا نخواد 

اینقدر استرس نگیر 

خونریزیت با اضطراب بیشتر میشه 

صلوات بده و به اورژانس زنگ بزن برو بیمارستانی که دکترت کار میکنه

امیدت به خدا باشه، انقد دیدیم طرف کلی چیز میز خورده ک واسه بارداری خوب نبوده ولی نی نی‌ش مونده واسش سالم سالم😍

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

سلام خانمی نمیخوام بترسونمت ولی همین اتفاق ۳ماه پیش برای من افتاددقیقاتوی هفته ۶بارداری لکه بینیم بیشترشدودل دردوکمردردودرد درناحیه ی لگن داشتم جواب تستم که مثبت شددکترنرفتم وپیگیری نکردم بعدیه شب ازدردزیادبه خودم میپیچیدم رفتم سرویس که دیدم یه لخته خون ازم افتادخیلی ناراحت شدم وساعت ۱شب راهی بیمارستان شدم بعدازمعاینه گفتن خانم سقط کردی برای اینکه ببینی بچه کامل دفع شده بروسونوواژینال .منم رفتم ودکتراحمقی که سونوانجام دادگفت عزیزم بچه ات کامل دفع شده امایه ذره ازبقایاش داخل رحمت مونده ولی احتیاجی به قرص نداره خودش کم کم دفع میشه.یک هفته گذشت ومن خونریزی ودردشدیدداشتم طوری که کمرم خم بودوراه میرفتم.رفتم دکترگفتن شایدبخاطرکیستت باشه وسریع بایدعمل کنی برای هفته ی بعدش بهم نوبت عمل دادن.بعدعمل اصلاحالم خوب نبودودردزیادی داشتم وفکرمیکردم بین عمل بهوش اومدم واتاق روگذاشته بودم روی سرم که بعدشنیدم گفتن ببرینش توی بخش.چون خون زیادی ازم رفته بودتوی اون یکماه رفتم توی کما.خلاصه روزی که میخواستن مرخصم کنن گفتن خانم حاملگی خارج ازرحم داشتی وچون دیرمتوجه شدی یکی ازلوله هاتوازدست دادی.والان ۳ماهه که دارم توی آتیش میسوزم ودکترسونوگرافی رولعنت میکنم که شانس بارداریمونصف کرد.توروخداپیگیری کنین که اتفاقی که برای من افتادواسه شمانیفته .

خب تا چند ساعت دیگه ام صبر کن 

و اصلا راه نرو 

فقط دراز بکش 

امیدت به خدا باشه

اگه اون بچه روزیش به این دنیا باشه با هیچی سقط نمیشه و میمونه 

عزیزم فعلا علی الحساب شیاف پروژسترون بزار 

استراحت کامل کن تا شنبه به امید خدا بری سونو

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
عزیزم فعلا علی الحساب شیاف پروژسترون بزار  استراحت کامل کن تا شنبه به امید خدا بری سونو

جرات نمیکنم بزارم دلشو ندارم چون خودشون گفتن بهت دارو نمیدیم تا جواب سونو نیاری 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚