2777
2789
عنوان

🖤تنهاترین خواهر

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 68 پست
عمریست که ما دست به دامان حسینیم  در مجلس روضه همه مهمان حسینیم  چون عشق حسین بن علی ...

سلام خواهر... صبح شماهم بخیر و پربرکت💚😘💓💎

سپاس از مطلب زیبات🙏اجرتون با خانم زینب🌸🌸🌸

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ما منتظر نسخه ی درمان حسینیم 😭😭😭 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

من و جدایی خون خدا، خدا نکند 

من و ندیدن کرب و بلا خدا نکند 

بدون کرب و بلا خوب نیست درد و بلا 

از اینکه بی تو شوم مبتلا خدا نکند 

گناه کارم و مهر تو را به دل دارم 

من و محبت غیر شما خدا نکند 

حسینیه همه پشت و پناه نوکر توست 

به غیر محفل تو هر کجا خدا نکند 

بهار زندگیم مجلس محرم توست 

به جز این تکیه ها هرکجا خدا نکند 

برای اشک محرم دعا کنم یک سال 

من و نبودن اهل بکاء خدا نکند 

تمام عمر به عشق تو زندگی کردم 

که محشر از تو نباشم جدا، خدا نکند 

بهشت هم به وجود تو دلربا زیباست 

بهشت بی گل روی شما خدا نکند

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خواهر... صبح شماهم بخیر و پربرکت💚😘💓💎 سپاس از مطلب زیبات🙏اجرتون با خانم زینب🌸🌸🌸

ممنون گلم زنده باشی عزیزدلم 

خواهش میکنم خواهری... تاپیک مثل همیشه عالی بود.. ❤️🙏💛💚🌻💕الهی در این راه ثابت قدم باشید 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من و جدایی خون خدا، خدا نکند  من و ندیدن کرب و بلا خدا نکند  بدون کرب و بلا خوب نیست ...

خیلی خیلی متشکرم🌸

امام حسین.. حلال مشکلاتتون🙏🌸🌸🌸

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
ممنون گلم زنده باشی عزیزدلم  خواهش میکنم خواهری... تاپیک مثل همیشه عالی بود.. ❤️🙏💛💚🌻💕الهی ...

سلامت باشید عزیزم🌿🙏🌿🙏🌿🙏

سلام دوستان گرامی، به تاپیک تنهاترین خواهر  خوش آمدید 🥀 لطفاً... با دلهای پاکتون برای ح ...

سلام بانو جان صبحت بخیر و عالی ، ب نیت حاجت دل دوستانمون خوندم ، نازنین خواهر ب نیت حاجات دلت و تندرستی و خوشبختی خودت وعزیزانت وآرامش زندگیت ایت الکرسی خوندم انشاالله همیشه در پناه خدا و اقا صاحب الزمان عج باشین عزیزم الهی آمین . اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💕❤💚💕❤💚

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
سلام دوستان گرامی، به تاپیک تنهاترین خواهر  خوش آمدید 🥀 لطفاً... با دلهای پاکتون برای ح ...

سلام قشنگم

صبح شما بخیر

خوندم برا دوستان

خدا حاجتشون ختم بخیر بکن و  حاجت دل شما رو هم بده و بهت سلامتی بده ک بانی خیری😘برات حمد میخونم❤❤التماس دعا برا مامانم و داداشم😭😭😭

سلام عزیزم صبحتون پر نور 

ان شاءالله به حق زینب کبری عاقبت بخیر بشیم همه 

أَمَّنْ یُجِیبُ المُضطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَکْشفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفاءَ الْأَرْضِ أَ إِلهٌ مَعَاللَّهِ قَلِیلاً ما تَذَکَّرُون"

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺

سلام روزتون بخیر ایام ب کام.چشم

میشه روز دوشنبه برای من دعاکنید روز مهنی هست برام

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖

سلام خواهر گلم آدینتون به خیر و خوبی، امیدوارم که خیر و برکت در زندگی و عمر و سلامتیت هر لحظه بیشتر از قبل باشه

الهی دوستان حاجت روا بشن

و خدایی که بشدت کافیست......

سلام چشم❤️🍃

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

سلام. صبحتون بخیر...ممنون از تگتون.💛🙏🏼

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست.از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند.خالقِ گزارش کار شبانه در نی نی سایت.برای شادی روحم صلوات بفرست لطفاً.

سللم آبجی عزیز و مهربونم خیلی ممنون ازتون و اینکه خدا خیرتون بده          

سلام عزیزم روزت بر وفق مراد دلت پر از آرامش❣️💖❣️💖❣️ 

اجرت با خانم زینب

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

سلام گلم 

یه دنیا ممنون که به یادم هستین ان شاءالله دوستان هم حاجت روا باشن 

مرسی ازدلهای پاکتون

2790
2778
2791
2779
2792