💎به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر💎
تاپیک دیروز...
سلام دوستان گرامی، روز آدینه تون بخیر. خدای مهربونم دل همه دوستانم را شاد گردان
به خودشون و عزیزان شون سلامتی و عافیت بده
مریض هاشون را شفا بده
مجردهاشونو لباس سفید خوشبختی بپوشان
به متاهل ها آرامش و عشق پایدار عطا کن
قلب پدر مادرها را به دیدن خوشبختی و موفقیت فرزندانشان شاد گردان
سایه ی پربرکت شان هم بر سر عزیزانشان نگه دار
هرکس در هر راهی تلاش میکنه موفقیت و پیروزی را توشه ی راهش قرار ده. الهی آمین
تاپیک تنهاترین خواهر، اشاره ای به زندگی و گوشه ای از رنج های فراوان خانم زینب کبری(س) دارد.. الهی خانم نظری به محفل ماکنند و دست هممون بهواسطه دعای ایشون،پر از اجابت الهی شود🤲
زینب کبری (س) تنها در گوشه مظلومیت خود نشسته و با چشمانی خونبار نظاره گراست که چگونه دست تقدیر از آستین حوادث گزنده روزگار بیرون آمده و یکان یکان گلبرگهای زندگی اش را به رودخانه شهادت می سپارد.
پیامبر اکرم(ص) فرمودند:
ثواب گریستن بر حضرت زینب برابر است با ثواب گریه بر امام حسین(ع)
حتی اگر اشکی بر دیدگان جاری نکنیم...همین که گوشه هایی از مرارتهای ایشون را مرور کنیم بی شک.. ثوابی برای ما مقدر خواهد شد..
قسمتی از زیارتنامه حضرت زینب (س) :
بنام خداوند بخشاینده مهربان
درود بر تو ای دختر آقای پیغمبران، درود بر تو ای دختر دارای حوض (کوثر) و پرچم (در روز جزا)، اى بانوى من، اى زینب
شفاعت کن براى من در مورد بهشت که به راستى براى تو در پیشگاه خدا منزلتى است بزرگ.
خداوندا! از تو مى خواهم که سرانجام کارم رابه خوشبختى ختم فرمایى و از من نگیرى ایمانى را که در آن هستم و جنبش و نیرویى نیست جز به یارى خداى والاى بزرگ.
خدایا! به اجابت رسان دعاهاى ما را و بپذیر آن را به بزرگوارى و عزّت و به مهر و عافیت خودت و درود خدا بر محمّد(صلى الله علیه وآله)و تمام خاندانش و هم سلام مخصوص او بر ایشان باد اى مهربانترین مهـربانــان🙏