2777
2789
عنوان

#گیاهخواری

144 بازدید | 7 پست

گیاهخواری#

این تیشرتا برای ما گیاهخوارا لازمه نه؟    

@زینب_7979  

@ناتاشا22

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....

بنظرم بیشتر کسایی که این سوالات رو میپرسن و خیلی هم کشش میدن فقط میخوان تعصبانه مخالفت کنند. 

وگرنه من تو یه تایپکی هرچقدر درمورد اثرات منفی گوشتخواری و درواقع دامداری روی کره زمین صحبت کردم اونم با انواع مطلب علمی و آمار اما بازم بقیه مثل کودکان لجبازانه فقط و فقط حرف خودشونو میزدن. 

من دیگه وقتم رو برای کسی که دنبال یادگیری نیست نمی‌ذارم چون گیاهخواری اول از همه نیاز به کسب دانش، تفکر و تامل درمورد مباحث فلسفی، احترام به موجودات زنده و خیلی چیزای دیگه هست. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

علاوه بر اون اصلا نمیدونم چرا گیاهخواری اینقدر مخالف سرسخت تو اینجا داره. 

اشنای ما تو يکی از کشورای اسکاندیناوی زندگی میکنه اونجا دیگه تو دانشگاه ها و رستوران ها و خیلی جاها غذای وگان هست و کسی کاری نداره. 

خیلی از بچه های حتی خارجی با انتخاب خودشون وگان شدند و میرند حتی تو سمینار درموردش حرف می‌زنند 😍 ولی اینجا حرف بزنی همه بهت حمله می‌کنند جالبه وقتی بحث درمورد این میشه که تنبیه بدنی بچه غلطه و هزارجور مشکل ایجاد میکنه همه یهو مخالفت میکنن که اتفاقا لازمه و فلان و فلان 🙃بعد اونوقت بحث علمی و پزشکی درمورد غذا وگان میشه همه میخوان حمله کنند. 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
علاوه بر اون اصلا نمیدونم چرا گیاهخواری اینقدر مخالف سرسخت تو اینجا داره.  اشنای ما تو يکی از ...

دقیقا،کلا خارج کشور خیلییییی وگانیسم جاافتاده

که متاسفانع یا خوشبختانه بازم ثابت میکنه که چقدر خارجیا روشنفکر هستن

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش