2777
2789
تو فرمول E=mc2 چرا جرم ضرب در مجذور سرعت نور شده این سرعت نور از کجا میاد؟ اگه بپرسین یه دنیا ممنون ...

اینو انیشتین بعد از کلی محاسبات و تحقیقات فهمید

میشه برای حل مشکلم صلوات بفرستید و دعا کنید خیلی به دعاتون محتاجم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو فرمول E=mc2 چرا جرم ضرب در مجذور سرعت نور شده این سرعت نور از کجا میاد؟ اگه بپرسین یه دنیا ممنون ...

یعنی چی سرعت نور از کجا میاد cسرعت نور هستش که یک مقدار ثابته وقتی به توان دو رسیده توی فرمول  یکاشم به توان دو میرسه فرمول برای انرژی‌ه ازاد شده است توی ستارگان و . 

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
یعنی چی سرعت نور از کجا میاد cسرعت نور هستش که یک مقدار ثابته وقتی به توان دو رسیده توی فرمول   ...

نه میخوام دلیلشو بدونم 

اثباتش با ریاضی

‌کاربری دست من و خواهرم بوده

نه میخوام دلیلشو بدونم  اثباتش با ریاضی

اوکی 

از یه مهندس بپرس 

ولی فکر نکنم حتی دانشجو فیزیکم بدونه 🤔

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم
والا از هرکی میپرسم میگه نمیدونم دیگه کلافه شدم😓

اخه این چیزی نیست که یه دانشجو بدونه  انيشتين کلی وقت گذاشت فهمید یه دانشجو چجوری اثبات کنه🤧

ببخشید سوالم اینه که تو فرمول E=mc2 چرا جرم ضرب در مجذور سرعت نور شده ارتباطش با سرعت نور چیه ؟

این فرمول هم ارزی بین جرم و انرژی هستش که انیشتین اولین بار ارائه داده جرم به سرعت نور ربطی نداره بلکه مفهومش اینه که اگه جرم یه ذره در مجذور سرعت نور ضرب بشه انرژی حاصل میشه 

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ببخشید سوالم اینه که تو فرمول E=mc2 چرا جرم ضرب در مجذور سرعت نور شده ارتباطش با سرعت نور چیه ؟

اثباتش طولانیه حضور ذهن ندارم الان ولی بخوای واسه ت پیدا میکنم

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

انیشتین اومد گفت که دلتای جرم با دلتای انرژی رابطه ی مستقیم دارند بعد طبق قانون دوم نسبیت خاص سرعت نور رو یک عدد ثابت حدود ۳ در ده به توان هشت در نظر گرفت حالا اومد گفت باید یک ثابتی باشه که در واحد جرم ضرب بشه تا واحد انرژی رو بده پس c^2 رو معرفی کرد یا بهتره بگیم در نظر گرفت 

در واقع یک نوع قرارداد هم میشه گفت هست حتی اگر انرژی آزاد شده به شکل نور هم نباشه بازم این رابطه هست 

J= kg .m^2/s^2