2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باشه عزیزم مرسی از وقتی ک گذاشتی.. ی چیزی ک بیشتر ذهنمو درگیر کرده اینه ک  من نمیدونستم باردارم ...

معمولا اوایل بارداری خیلی خانم ها براشون پیش میاد در معرض چیزهای اینطوری قرار میگیرن نگران نباش انشالله که چیز مهمی نیست 

باشه عزیزم مرسی از وقتی ک گذاشتی.. ی چیزی ک بیشتر ذهنمو درگیر کرده اینه ک  من نمیدونستم باردارم ...

نه عزیزم مشکلی پیش نمیاد چون دو هفته پیش هنوز نی نی یک تخمک یا رویان بیشتر نبوده و هنوز ارتباط خونی با مادر نداشته 💚

من که تهوع ولم نمیکنه پدرمو دراورده  غیر اونم دهنم 24 ساعته بد مزه است و حتمن باید کنارم ی چیزی باشه بخورم وگرنه تهوع میگیرم خیلی وقتا از خواب پا میشم از تهوع مخصوصا معدم خالی باشه😢😢😢😢😢

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
من سه هفته ای میشه که کرونا گرفته بودم هفته ۲۲ هستم ۲۶ مرداد وقت دکتر داشتم که نشد برم به خاطر کرونا ...

ببین من الان بخاطر شرایطم بعد از سونو ۱۸ هفتگی که غربالگریم بود دیگه سونو نشدم دکتر بهم گف ضروری نیست تا هفته ی ۳۱ که دوباره مراجعه کنم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز