2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست
من که تهوع ولم نمیکنه پدرمو دراورده  غیر اونم دهنم 24 ساعته بد مزه است و حتمن باید کنارم ی چیزی ...

منم تا پایان ماه چهارم اینجوری بودم بعدش کم کم بهتر شدم تا الان که تهوع و بدمزگی دهان رو دیگه ندارم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که تهوع ولم نمیکنه پدرمو دراورده  غیر اونم دهنم 24 ساعته بد مزه است و حتمن باید کنارم ی چیزی ...

قبل از اینکه از رختخواب بیای بیرون همون خوابیده کنارت بیسکوییت ساقه طلایی بذار یه کم بخور بعد بلند شو از جات خیلی موثره برای تهوع هم لیمو بو کن اونم خوبه 

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
ببین من الان بخاطر شرایطم بعد از سونو ۱۸ هفتگی که غربالگریم بود دیگه سونو نشدم دکتر بهم گف ضروری نیس ...

نگران نباش این روزها هم میگذره و نی نی نازت رو با سلامتی و شادی بغل میکنی😍ممنون از راهنماییت عزیز

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹
منم تا پایان ماه چهارم اینجوری بودم بعدش کم کم بهتر شدم تا الان که تهوع و بدمزگی دهان رو دیگه ندارم& ...

دعا میکنم زود 4 ماهم بشه تهوع تموم شه ساعت 6 از ترس ماشین همسایه از خواب پریدم با تهوع خدا لعنتش کنه که دلم ریخت از صدای نهیبش فکر کردم زد دیوار خونمون ریخت اینقدر صدا عجیبی بود 😢😢😢

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
نگران نباش این روزها هم میگذره و نی نی نازت رو با سلامتی و شادی بغل میکنی😍ممنون از راهنماییت عزیز

ممنونم انشالله همه ی باردار های عزیز و نازنین بهدسلامتی و دل خوش فارغ بشن 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز