2821
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست
دیابتم ی مقدار بالاس در حدی ک دکتر گفت رعایت کن نیاز  ب دارو ندارم شما آبان ماه زایمان میکنید ...

طبیعیم اول آذر هست ولی چون به احتمال زیاد سزاین بشم آره خدا بخواد میوفته آخر آبان 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهش میکنم❤منم همیشه دارم...هر کس طبق تجربه خودش حرف میزنه یا شنیده ها از اطرافیان من تا حالا همچین ...

دقیقا هرکسی ی چیزی میگه

ب دکتر گفتم گفت برو پزشک عمومی،رفتم سفکسیم 400داد یک هفته مصرف کردم اما فرقی نداشت

دکترم گفت دوباره برو پیش همون دکتر عمومی ک برات دارو بنویسه

اخه این داروها هم عوارض داره وقتیم میبینم کارساز نیس دارو بیخودی میخورم 

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
منم با ای وی اف باردار شدم سنمم بالای سی و پنجه ولی می ترسم واکسن بزنم چون تو بارداری خیلی عذاب کشید ...

منم که کلا استراحت مطلقم،سرکلاژ شدم پساری هم گذاشتم دکترم گف اوضاع خیلی خرابه بزن بهتره هنوز تا کنون عوارض خاصی در خانم های باردار نشون نداده 

طبیعیم اول آذر هست ولی چون به احتمال زیاد سزاین بشم آره خدا بخواد میوفته آخر آبان  

به امیدخدا💚منم بچه قبلیم آی وی اف بود و اتفاقا یک آذر تازیخ زایمان طبیعیم بود که ۲۵ آبان سزارین شدم البته خودم خواستم سزارین بشم وگرنه دکترم گفت میتونی طبیعی زایمان کنی 

انشالله بسلامتی

منو ک گفته مهرماه

دقیقا هرکسی ی چیزی میگه ب دکتر گفتم گفت برو پزشک عمومی،رفتم سفکسیم 400داد یک هفته مصرف کردم اما فرق ...

نمیدونم اگه عفونت نداشتی چرا داروی قوی داده...آخه منم صبح ها همیشه خلط گلو دارم ..فکر کنم خیلیا داشته باشن شاید یک نوع آلرژیه؟؟

به امیدخدا💚منم بچه قبلیم آی وی اف بود و اتفاقا یک آذر تازیخ زایمان طبیعیم بود که ۲۵ آبان سزارین شدم ...

عزیزم خدا حفظش کنه من چنان شرایطم از اول بارداری سخت بود دکترم گف برو استراحت مطلق باش سزاینم بشی بهتره 

نمیدونم اگه عفونت نداشتی چرا داروی قوی داده...آخه منم صبح ها همیشه خلط گلو دارم ..فکر کنم خیلیا داشت ...

شاید بله

اخه من همیشه این مشکلو داشتم ،اما الان حساس شدم

چهار مرداد دوره هام 28 روزه س 

به سلامتی چهار هفته و سه روز هستین ..اول آزمایش بدین اگه مثبت بود انشالله با جوابش میرید بهداشت یا متخصص راهنماییتون میکنه ولی فعلافقط فولیک اسید یک رو بخوریدتابه پزشک مراجعه میکنی  💚💚💚

به سلامتی چهار هفته و سه روز هستین ..اول آزمایش بدین اگه مثبت بود انشالله با جوابش میرید بهداشت یا م ...

باشه عزیزم مرسی از وقتی ک گذاشتی.. ی چیزی ک بیشتر ذهنمو درگیر کرده اینه ک  من نمیدونستم باردارم تقریبا دو هفته پیش تو سرویس بهداشتی سم سوسک کش  ریختم خیلی ام بوی بدی داشت  ب نظرت مشکل میخوره بچه؟ استرس دارم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز