سلام به همه .خانوما میدونین الان توی شرایط سخت کرونا هستیم و خیلی از خانم های باردار مشابه خودم بخاطر شرایط خاص یا ترس از مبتلا شدن به کرونا دسترسی کمتری به پزشک میتونیم داشته باشیم از این جهت خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا تجربه ها وسوالاتمون رو باهم به اشتراک بگذاریم و بتونیم توی این اوضاع بهم کمک کنیم ممنون میشم این تاپیک رو پر بازدید کنید تا هرازگاهی آپدیت بشه و بتونیم درباره ی بارداری هامون باهمدیگه تبادل نظر داشته باشیم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
طبیعیم اول آذر هست ولی چون به احتمال زیاد سزاین بشم آره خدا بخواد میوفته آخر آبان
به امیدخدا💚منم بچه قبلیم آی وی اف بود و اتفاقا یک آذر تازیخ زایمان طبیعیم بود که ۲۵ آبان سزارین شدم البته خودم خواستم سزارین بشم وگرنه دکترم گفت میتونی طبیعی زایمان کنی
به سلامتی چهار هفته و سه روز هستین ..اول آزمایش بدین اگه مثبت بود انشالله با جوابش میرید بهداشت یا متخصص راهنماییتون میکنه ولی فعلافقط فولیک اسید یک رو بخوریدتابه پزشک مراجعه میکنی 💚💚💚
به سلامتی چهار هفته و سه روز هستین ..اول آزمایش بدین اگه مثبت بود انشالله با جوابش میرید بهداشت یا م ...
باشه عزیزم مرسی از وقتی ک گذاشتی.. ی چیزی ک بیشتر ذهنمو درگیر کرده اینه ک من نمیدونستم باردارم تقریبا دو هفته پیش تو سرویس بهداشتی سم سوسک کش ریختم خیلی ام بوی بدی داشت ب نظرت مشکل میخوره بچه؟ استرس دارم