2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 151 پست
به سلامتی زایمان کنی...باید حتما زنگ بزنن یا خودمون مراجعه کنیم؟ ..من یک ماهه دیگه ۳۵ سالم میشه فک ک ...

ممنونم عزیزم همچنین شما،من خودم با مرکز بهداشت تماس گرفتم و یادآوریشون کردم که شرایطم شامل میشه شما هم اگر تمایل داشتی که تزریق کنی به نظرم خودت پیگیر باش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من تازه فهمیدم باردارم الان باید فولیک اسید 1 بخورم یا 5؟ قبلش هیچی نخوردم بارداریم ناخواسته بوده&nb ...

به جای فولیک اسید میتونی یُدُفولیک بخری دکتر به من گفت این بهتره

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
همون روز اول یکم احساس کوفتگی و بدن درد داشتم ولی الان نه خداروشکر مشکلی ندارم.شما هم آی وی اف بودین ...

ن طبیعی بودم

خب خداروشکر ک خوبید❤

دوستای گلم میشه واسه شفای بابام یه صلوات بفرستین؟  
من خودمم بعضی وقتا دارم..شبا قبل خواب آب ولرم یا چایی کمرنگ میخورم ..صبحا هم چایی رو یکمی داغ میخورم ...

مرسی 

آخه چن نفر منو ترسوندن

گفتن باعث پارگی کیسه اب میشه

یا اینکه بعداز سزارین این عفونت تو بدنت پخش. میشه😕😖

ن طبیعی بودم خب خداروشکر ک خوبید❤

فعلا که انگار شرایط واکسن شامل خانم هایی که با  آی وی اف باردارشدن،فشار خون دارن،آسم دارن،دیابت دارن و سنشون بالای ۳۵ سال هست میباشد اگر که در این گروه ها هستین با بهداشت منطقتون در تماس باشین 

استارتر فکر کنم همه باردارا برن تاپیک لوبیا اونجا به 8000صفحه فکر کنم رسیده ماله بارداریه و همین چیزا که جواب سولا رو میدن خیلی تاپیک خوبیه سرچ کن خودتم برو بدردت میخوره عزیزم 

قلبم فقط واسه بچهام میتپه💖💕
فعلا که انگار شرایط واکسن شامل خانم هایی که با  آی وی اف باردارشدن،فشار خون دارن،آسم دارن،دیابت ...

دیابتم ی مقدار بالاس

در حدی ک دکتر گفت رعایت کن نیاز  ب دارو ندارم

شما آبان ماه زایمان میکنید؟؟؟

ممنون فدات... نمی دونم دوروز از موعد پری گذشته تست زدم مثبت بود 

اگر که منطقتون بهداشت خلوت و تمیزی داره واینکه پزشک دارن میتونی قبل از مراجعه به متخصص قبلش اونجا بری راهنماییت کنن 

مرسی  آخه چن نفر منو ترسوندن گفتن باعث پارگی کیسه اب میشه یا اینکه بعداز سزارین این عفونت تو ...

خواهش میکنم❤منم همیشه دارم...هر کس طبق تجربه خودش حرف میزنه یا شنیده ها از اطرافیان من تا حالا همچین چیزی نشنیدم ..شاید واسه کسایی هستش که عفونت شدید دارن 

2790
2778
2791
2779
2792