سلام به همه .خانوما میدونین الان توی شرایط سخت کرونا هستیم و خیلی از خانم های باردار مشابه خودم بخاطر شرایط خاص یا ترس از مبتلا شدن به کرونا دسترسی کمتری به پزشک میتونیم داشته باشیم از این جهت خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم تا تجربه ها وسوالاتمون رو باهم به اشتراک بگذاریم و بتونیم توی این اوضاع بهم کمک کنیم ممنون میشم این تاپیک رو پر بازدید کنید تا هرازگاهی آپدیت بشه و بتونیم درباره ی بارداری هامون باهمدیگه تبادل نظر داشته باشیم
به سلامتی زایمان کنی...باید حتما زنگ بزنن یا خودمون مراجعه کنیم؟ ..من یک ماهه دیگه ۳۵ سالم میشه فک ک ...
ممنونم عزیزم همچنین شما،من خودم با مرکز بهداشت تماس گرفتم و یادآوریشون کردم که شرایطم شامل میشه شما هم اگر تمایل داشتی که تزریق کنی به نظرم خودت پیگیر باش
من خودمم بعضی وقتا دارم..شبا قبل خواب آب ولرم یا چایی کمرنگ میخورم ..صبحا هم چایی رو یکمی داغ میخورم که گلو مو بشوره ..میتونی آب نمک هم غر غره کنی صبحا که گلوت ضد عفونی بشه
فعلا که انگار شرایط واکسن شامل خانم هایی که با آی وی اف باردارشدن،فشار خون دارن،آسم دارن،دیابت دارن و سنشون بالای ۳۵ سال هست میباشد اگر که در این گروه ها هستین با بهداشت منطقتون در تماس باشین
مرسی آخه چن نفر منو ترسوندن گفتن باعث پارگی کیسه اب میشه یا اینکه بعداز سزارین این عفونت تو ...
خواهش میکنم❤منم همیشه دارم...هر کس طبق تجربه خودش حرف میزنه یا شنیده ها از اطرافیان من تا حالا همچین چیزی نشنیدم ..شاید واسه کسایی هستش که عفونت شدید دارن