امیدوارمعزیزم همه چی خوب پیش بره ومریض تون خوب بشن خبرشو بمنم بدین چون ماهم مریض داریم که گفتن بعدا ...
دکترش کی هست؟ شوهرم قرار شنبه بره تهران ببینه دکتر هایپک میکنه یا پیپک،آی سی یو که یک شب بعد عمل جهت مراقبت میبرند، من با مریض های دیگه که صحبت کردم گفتن یه شب یا 12،ساعت بیشتر آی سی یو نبودند، توکل تون برخدا دعا کنید سختی ها بگذره انشاءالله خدا خودش رحم میکنه و بهترین ها رو برامون رقم میزنه، باشه بهتون خبر میدم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بادکتربهلولی مشورت کردیم ولی اینکه بایدمدتهابمونه تو آی سی یو دکتر شیمی درمانیش گفت ماترسی ...
دکتر بهلولی گفت مدت ها توی آی سی یو بمونه؟ شوهررم 30 آبان مجدد پیپک شد، یک ماه دیگه میره برای هایپک انشاءالله، آی سی یو نگه میدارند که تحت نطر باشن و انشاءالله که برای شمام هرچی از خیر هست براتون رقم بخوره
امیدوارمعزیزم همه چی خوب پیش بره ومریض تون خوب بشن خبرشو بمنم بدین چون ماهم مریض داریم که گفتن بعدا ...
سلام عزیزم.من ۳۱ سالمه.سرطان پیشرفته دهانه رحم دارم۱ماه پیش فهمیدم.گفتن اگه عمل نکنم ۱ماه بیشتر زنده نمیمونم.اورژانسی بیمارستان جم دکتر بهلولی هایپک انجام دادن رحم و تخمدانامو براشتن.الان ۲هفته از عمل میگذره.درد عمل دارم خوب جراحی کردم ولی نسبت به قبل عمل واقعا حالم خیلی بهتره خداروشکر.واقعا دکتر فوق العاده ای هستن.از یک ماه دیگه ام باید شیمی شروع کنم دکتر قاضی زاده که ایشونم فوق العادن.ان شالله خدا همه مریضارو شفا بده❤
جراح سرطان هستند تا اونجایی میدونم،فکر نمیکنم آپاندیس معمولی رو عمل کنند،انشالله
سلام دوست عزیزم من مادرم سرطان تخمدان داشتن بعد از عمل و شیمی درمانی هنوز مشکل باقیه می خوام برم پیش دکتر بهلولی شما راضی بودید من درخواست دوستی میدم اگر میشه قبول کنيد