2777
2789
سلام عزیزم همسرتون هایپک انجام دادن? خوب شدن

سلام درگیری شکم از تومورها زیاد بود دکتر ترجیح داد اول پیپک یا همون شیمی درمانی داخل شکمی انجام بشه، که 6مهر انجام داده و احتمالا هفته ی اول آبان هایپک رو انجام بدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی با خیلی ها که این عمل رو در ایران انجام دادند مشورت گرفتیم و در ارتباط هستیم که خیلی ها از نتیجه راضی بودند، که هر کدوم البته شرایط و میزان بیماری متفاوت بود

انشالله خدا همسرتون رو شفابده  دکترشون کیه پیپک عوارضش چیه ممنون  ازجوابتون

انشاءالله، دکتر بهلولی بیمارستان جم که فقط ایشون توی ایران انجام میدهند، پیپک یه عمل لاپاراسکوپی محسوب میشه که بخیه و اینا نداره ولی مث حالت شیمی درمانی حالت تهوع و استفراغ و اسهال دارند کم و بیش

مادرم سرطان دارن اول رحم بود متاستاز داده به قسمتهایی ازشکم به خاطر بی توجهی دکترش که هرچی مادرم م ...

شوهر من مشکل روده داشته و مام هرچی گفتیم جراحی کنه، دکتر احمقش گوش نداد تا بالاخره آپاندیس سرطان شد و به شکم زده

شوهر من مشکل روده داشته و مام هرچی گفتیم جراحی کنه، دکتر احمقش گوش نداد تا بالاخره آپاندیس سرطان شد ...

بله پس براشماهم بی توجهی دکترها باعث پیشرفت بیماری شده😔

انشالله خوب بشن خیلی سخته عزیزت رو درحال بدببینی وکاری ازت برنیاد

شمام اگه تهرانی تا دیر نشده برید دکتر بهلولی که هایپک کنه، ما با موردهایی زیادی مث مادر شما صحبت کردیم که هایپک کردند و الان بیماریشو ن کنترل شده و حتی بهبود یافته، انشاءالله که خدا همه ی بیمارها و مادرشما رو شفا بده و لباس عافیت به تن کنند الهی آمین

بله پس براشماهم بی توجهی دکترها باعث پیشرفت بیماری شده😔 انشالله خوب بشن خیلی سخته عزیزت رو درحال ب ...

دلتون رو قرص و محکم بگیرید، خدا هست و خدا هست و خدا هست دکترها هم وسیله فقط بگردید بهترین راه درمان رو پیدا کنید بفیه اش هم با خداست نگران نباشید اصلا

سلام ترمه خانم مشکل شوهرتون حل شد؟

سلام، فعلا دوره ی شیمی درمانی این هفته تموم شده، باید با دکتر تهران هماهنگ کنیم که بریم برای سی تی یا لاپاراسکوپی که دکتر نتیجه ی شیمی درمانی ها رو بررسی کنند، انشاءالله که شرایط خوب باشه و برای عمل اصلی آماده بشیم