سلام برای بار دوم پیپک شدند و برای ۴بهمن نوبت هایپک دارند،امید و توکل برخدا
سلام. ببخشید همسر منم برای بعد از عید کاندید جراحی هایپک توی بیمارستان جم هستش. فعلا داره شیمی درمانی میشه. من خیلی نگرانم بابت این جراحی. اما چاره ای هم نداریم. تا حالا دو بار جراحی به روش های دیگه داشت و به علاوه یه جراحی باز برای نمونه برداری، توی سه سال اخیر، سه بار شکم ش کاملا باز شده. همه جراحی ها هم ناموفق بودن و مجدداً بیماری ش عود کرده. الان دیگه فقط روش هایپک مونده واسه مون. همسر شما بسلامتی انجام دادن؟ الان که پیام میدم باید دو هفته ای از جراحی شون گذشته باشه. الهی که دوران نقاهت شون تموم شده باشه وسالم و سرپا باشن. ممنون میشم نتیجه رو و تجربیات تون رو اطلاع بدید.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام. ببخشید همسر منم برای بعد از عید کاندید جراحی هایپک توی بیمارستان جم هستش. فعلا داره شیمی درمان ...
سلام بله شوهرم پنجم بهمن ماه در جم عمل هایپک شدند و یه شب آی سی یو بودند و 5روز داخل بخش بودند و مرخص شدند ،شکر خدا دکتر فعلا از عمل خیلی راضی بودند و روده ی بزرگ رو برداشتند و حای طحال و صفرا هم برداشته شده که درگیری مجدد رخ نده ،امید به خدا که نتیجه ی عمل همینجوری رضایت بخش باقی بمونه،عمل 9ساعت طول کشید ،چون شوهرم روده ی بزرگ نداشتند بدنش دکچار کم آبی شدید شد و کراتین خونش بالا رفت و بعداز دوهفته مجدد بستری شدند به مدت سه روز و امروز که 23هستند شکر خدا خوبند و مرخص شدند،میشه بپرسم چع نوع سرطانی دارند؟؟
بله عمل خیلی سنگینی بود ولی شکر خدا الحمدالله ،دوران نقاهت خیلی دشواری برامون نبود،حالا دکتر بهلولی نظرش این هست که شش ماه بعد عمل طبق دستور آنکولوژبست شیمی درمانی بشن که پیشگیری و درمان کامل بشه
هایپک اینجوریه که هرچی تومور و بافت آسیب دیده ی داخل شکم رو بر میدارند و بعدش بیمار دوساعت با دستگاه هایپک کل نواحی شیمی درمانی میشه، والا برید پیش چندتا دکتر مشورت بگیرید ماهم دکترهایی زیادی رفتیم و به اتفاق نظر روی هایپک داشتند
کاش هایپک نمیکردیم اومده ابروش رو درست کنه چشمش رو کور کرده یعنی اسیب شدید به کلیه ها وکلی هزینه بیخودی .اونم بااینهمه عذاب که مریض کشیده و ما میکشیم وضعیتش بدترم شده