خانما اقدامی هستم یک روز مانده تاپریودیم از ده روزمانده ب پریودیم یعنی بعدازتخمک گذاریم سینه هام دردگرفت و نوکشون تیره شد امروز یک روزمانده ب پریودیم سینه دردم کمترشده و خیلی ترشح شیری رنگ دارم ۴روز مانده ب پریودیم تست زدم منفی بود ممکنه باردارباشم علائم پری ندارم هرازگاهی کمرم دردمیگیره
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
درکت میکنم بخدا میدونم سخته ولی سعیتو بکن بخدا وقتی بیخیالی میبینی همچی درست شده
من یه ماهه حامله بودم خودم خبر نداشتم
ایشالله ک بارداری و خیالت راحت میشه❤️
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
والا من صبر کردم تا یه هفته بعد تاریخم ک پریود نشدم بی بی چک زدم ک مثبت بود
علائم هم فقط تهوع صبحگاهی داشتم یکی دوبار حالم بهم خورد
10. 15 روز بعد بی بی چک رفتم دکتر ک سونو نوشت فهمیدم 7 هفتمه
اره عزیزم ۴ ماهه .قاعدگیم نامنظمه ۱ به ۱۰ یا ۱۹ به ۲۴ هرماهم تغییر میکنه اما تو همین روزاس مجردیم منظم بود🤧 ۱مرداد پریود شدم بعد ۲ ماه و الانم ک ۱ شهریوره خبری از پریودی نیس فقط کمر دردو سوزش ران سمت راست دارم بانفخ شکمو یبوست .جدیدن این علاعما نمیدونمم کی بی بی چک بزنم🤧😂