خانما اقدامی هستم یک روز مانده تاپریودیم از ده روزمانده ب پریودیم یعنی بعدازتخمک گذاریم سینه هام دردگرفت و نوکشون تیره شد امروز یک روزمانده ب پریودیم سینه دردم کمترشده و خیلی ترشح شیری رنگ دارم ۴روز مانده ب پریودیم تست زدم منفی بود ممکنه باردارباشم علائم پری ندارم هرازگاهی کمرم دردمیگیره
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
درکت میکنم بخدا میدونم سخته ولی سعیتو بکن بخدا وقتی بیخیالی میبینی همچی درست شده
من یه ماهه حامله بودم خودم خبر نداشتم
ایشالله ک بارداری و خیالت راحت میشه❤️
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
والا من صبر کردم تا یه هفته بعد تاریخم ک پریود نشدم بی بی چک زدم ک مثبت بود
علائم هم فقط تهوع صبحگاهی داشتم یکی دوبار حالم بهم خورد
10. 15 روز بعد بی بی چک رفتم دکتر ک سونو نوشت فهمیدم 7 هفتمه
اره عزیزم ۴ ماهه .قاعدگیم نامنظمه ۱ به ۱۰ یا ۱۹ به ۲۴ هرماهم تغییر میکنه اما تو همین روزاس مجردیم منظم بود🤧 ۱مرداد پریود شدم بعد ۲ ماه و الانم ک ۱ شهریوره خبری از پریودی نیس فقط کمر دردو سوزش ران سمت راست دارم بانفخ شکمو یبوست .جدیدن این علاعما نمیدونمم کی بی بی چک بزنم🤧😂