2777
2789
عنوان

اقدام

109 بازدید | 16 پست

خانما اقدامی هستم یک روز مانده تاپریودیم از ده روزمانده ب پریودیم یعنی بعدازتخمک گذاریم سینه هام دردگرفت و نوکشون تیره شد امروز یک روزمانده ب پریودیم سینه دردم کمترشده و خیلی ترشح شیری رنگ دارم ۴روز مانده ب پریودیم تست زدم منفی بود ممکنه باردارباشم علائم پری ندارم هرازگاهی کمرم دردمیگیره 

عزیزم استرس خیلی برات بده

کلا بیخیال باش

بعدم نوک سینه تیره میشه و ترشح داره بخدا توهمه 

این علایم مال 5 ماهگی به بعد توی بارداریه

حامگلی تا یه ماه بعد هیچ علائمی نداره

انقدر به خودت استرس نده اینجوری اذیت میشی گلم

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔میخام بیخیال شم نمیتونم بخدا

درکت میکنم بخدا میدونم سخته ولی سعیتو بکن بخدا وقتی بیخیالی میبینی همچی درست شده

من یه ماهه حامله بودم خودم خبر نداشتم 

ایشالله ک بارداری و خیالت راحت میشه❤️

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️
مرسی گلم علائم نداشتید؟

والا من صبر کردم تا یه هفته بعد تاریخم ک پریود نشدم بی بی چک زدم ک مثبت بود

علائم هم فقط تهوع صبحگاهی داشتم یکی دوبار حالم بهم خورد

10. 15 روز بعد بی بی چک رفتم دکتر ک سونو نوشت فهمیدم 7 هفتمه

والا من صبر کردم تا یه هفته بعد تاریخم ک پریود نشدم بی بی چک زدم ک مثبت بود علائم هم فقط تهوع صبحگا ...

بسلامتی عزیزم الهی که تنه نی نی همیشه سلامت باشه

عشقم پسرم🐣🌱

بسلامتی عزیزم الهی که تنه نی نی همیشه سلامت باشه

مرسی عزیزم همچنين برای شما 😍❤️

انشاالله اقدامی گلم؟

اره عزیزم ۴ ماهه .قاعدگیم نامنظمه ۱ به ۱۰ یا ۱۹ به ۲۴ هرماهم تغییر میکنه اما تو همین روزاس مجردیم منظم بود🤧 ۱مرداد پریود شدم بعد ۲ ماه و الانم ک ۱ شهریوره خبری از پریودی نیس فقط کمر دردو سوزش ران سمت راست دارم بانفخ شکمو یبوست .جدیدن این علاعما نمیدونمم کی بی بی چک بزنم🤧😂

عشقم پسرم🐣🌱

اره عزیزم ۴ ماهه .قاعدگیم نامنظمه ۱ به ۱۰ یا ۱۹ به ۲۴ هرماهم تغییر میکنه اما تو همین روزاس مجردیم من ...

۶روزدیگ گلم بی بی بزن ک بشه یک هفته انشاالله بارداری❤😥واسه منم دعاکن این ماه بعد۳ماه باردارباشم

۶روزدیگ گلم بی بی بزن ک بشه یک هفته انشاالله بارداری❤😥واسه منم دعاکن این ماه بعد۳ماه باردارباشم

انشاالله گلم♥️۱۰۰ صلوات به نیتت برات میفرستم

عشقم پسرم🐣🌱