2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکه گرمی بخر...چرا پنهان میکنی ازشوهرت؟ خب بزار بدونه...باهاش مشورت کن و بنظرم هرماه اگ ی مبلغی کنا ...

عزیزم من قبلا خیلی بس انداز کردم و طلا خریدم ولی شوهرم همه رو ازم گرفت و دیگه پس نداد نمیخام بدونه ک بگیره و بازم پس نده من دوتا دختر دارم و میخام از الان بفکر پس انداز باشم ک بعدن موقعی ک خاستن ازدواج کنن دست خالی نباشیم😢

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
طلای کارشده نخر چون هرچی خوشکل باشه اجرت کم میکنن و ضرره من خودم پارسیان 2 تومنی خریدم و شمش و سکه

جدی چه خوب یعتی بدم سکه پارسیان خوبه؟

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
آره شمش  کم وزن مثلا یک گرمی بخر. خوب سود میکنی نگران نباش

ان شاءالله مرسی از راهنمایت

بورس نذار خاهشن ندیدی مگه چقد ضرر کردن ملت

اره داداشم پنجاه تومن گذاشت بیست تومن در اورد 😢

اگه از بورس سررشته نداری .توروخدا به حرف دیگران پولتو توی بورس نزار

اشتباهی که من کردم رو تکرار نکن. من هنوز به پول اصلیم نرسیدم چه برسه به سود(با این ریزشی که بازار کرد توی این یه سال)

بورس خیلی سود خوبی میده ولی برای کسی که بلده بازار و تحلیلاشو

اره دیگه مثلا النگو میگن دستمزدش کمه.البته اگه میخوای بندازی ها.وگرنه که بده سکه بزار یه گوشه بمونه

نه میخام قایم کنم واسه بعدنا

عزیزم من قبلا خیلی بس انداز کردم و طلا خریدم ولی شوهرم همه رو ازم گرفت و دیگه پس نداد نمیخام بدونه ک ...

خب عزیزم شما تو گوگل ی سرچ بکن درمورد سکه میگن سکه گرمی خیلی خوبع...سکه امامی و ربع و ....نگیری طلام خب مگ نمیبینه دستت شوهرت؟

جدی چه خوب یعتی بدم سکه پارسیان خوبه؟

آره من رفتم به طرف گفتم هدفم پس اندازه و میخام کمترین ضرر رو کنم  پارسیان دو تومن برداشتم که موقع فروش نهایت صدتومن ضرر میکنی اما طلا گفت خیلی موقع فروش ازت کم میکنن اجرت داره شمش هم خوبه برداشتم اما پارسیان بهتره البته نه پارسیان صدتومنی 

اگه از بورس سررشته نداری .توروخدا به حرف دیگران پولتو توی بورس نزار اشتباهی که من کردم رو تکرار نکن ...

اصلا هیچی نمیدونم در موردش این پولم با کلی خون دل جمع مردمبزارمو یهو بپره 😢 سکته رو زدم 

خب عزیزم شما تو گوگل ی سرچ بکن درمورد سکه میگن سکه گرمی خیلی خوبع...سکه امامی و ربع و ....نگیری طلام ...

نه میخام قایم کنم 

دوستم ۳۰۰ ضرر کرد ورشکست شد

یا خدا 😰