2777
2789
عنوان

پس انداز

228 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من یه جوچولو پول دارم حدود پنج تومن میخام بدم طلا ودور از چشم همسر پس اندازش کنم برا بعدها به بنظرتون چی بخرم ک هم قیمتش بالا بره هم بعد برا فروش ازش کم نکنن

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمش بخر 

با ۵ تومن میشه؟از کجا میشه خرید؟وقت فروش کم نمیشه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
طلای خیلی خوشگل نخر.اونایی که زیاد کارشدن دستمزدشون بالاتره

یعنی ساده بخرم؟

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

سکه گرمی بخر...چرا پنهان میکنی ازشوهرت؟

خب بزار بدونه...باهاش مشورت کن و بنظرم هرماه اگ ی مبلغی کناربزارین و سکه گرمی بخرین چنسال بعدبفروشین خیلی خوبع من خودم میخام همین کاروبکنم...

شمش بخر 

با پنج تومن میشه خرید؟

من انداختم بورس چون کف قیمته همه چی چن وقتم نمیرم سمتش

چحوری بزارم بورس؟