2777
2789
عنوان

پس انداز

232 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من یه جوچولو پول دارم حدود پنج تومن میخام بدم طلا ودور از چشم همسر پس اندازش کنم برا بعدها به بنظرتون چی بخرم ک هم قیمتش بالا بره هم بعد برا فروش ازش کم نکنن

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شمش بخر 

با ۵ تومن میشه؟از کجا میشه خرید؟وقت فروش کم نمیشه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
طلای خیلی خوشگل نخر.اونایی که زیاد کارشدن دستمزدشون بالاتره

یعنی ساده بخرم؟

‏کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشته‌ی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴

سکه گرمی بخر...چرا پنهان میکنی ازشوهرت؟

خب بزار بدونه...باهاش مشورت کن و بنظرم هرماه اگ ی مبلغی کناربزارین و سکه گرمی بخرین چنسال بعدبفروشین خیلی خوبع من خودم میخام همین کاروبکنم...

شمش بخر 

با پنج تومن میشه خرید؟

من انداختم بورس چون کف قیمته همه چی چن وقتم نمیرم سمتش

چحوری بزارم بورس؟