سلام دوستان من یه جوچولو پول دارم حدود پنج تومن میخام بدم طلا ودور از چشم همسر پس اندازش کنم برا بعدها به بنظرتون چی بخرم ک هم قیمتش بالا بره هم بعد برا فروش ازش کم نکنن
کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشتهی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من قبلا خیلی بس انداز کردم و طلا خریدم ولی شوهرم همه رو ازم گرفت و دیگه پس نداد نمیخام بدونه ک بگیره و بازم پس نده من دوتا دختر دارم و میخام از الان بفکر پس انداز باشم ک بعدن موقعی ک خاستن ازدواج کنن دست خالی نباشیم😢
کاش همون موقع که تو بچگی آرزو میکردم بزرگ شم فرشتهی مهربون ظاهر میشد و چوب آرزوهارو میکرد تو ماتحتم:)))🥴🥴
آره من رفتم به طرف گفتم هدفم پس اندازه و میخام کمترین ضرر رو کنم پارسیان دو تومن برداشتم که موقع فروش نهایت صدتومن ضرر میکنی اما طلا گفت خیلی موقع فروش ازت کم میکنن اجرت داره شمش هم خوبه برداشتم اما پارسیان بهتره البته نه پارسیان صدتومنی