2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی و احتمال بارداری

7714 بازدید | 40 پست
تاپیک دراین مورد زیاد خوندم که بودن کسانیکه بیبی چکشون منفی میشد ولی باردار بودن و رفتن آز دادن مثبت بود..میخوام اگه کسی بازم اینجوری بوده بیاد بگه یکم آروم بشم..من روز 38 پری ام و بییبی چک هم منفیه این ماه هم فقط قطره ویتاگنوس خوردم چند درصد احتمال بارداری هست؟کسی تجربه ای از خود یا اطرافیانش داره؟

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلسا جون احتمال باردار نبودن به خودت بده. اگه منفی بوده اینو بدون احتمالا هورمونات قاطی شده. اگه ترس داشته باشی وبری ومنفی باشه خیلی داغون میشی عزیزم. حتما برو آز امروز نترس
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من 1 ماهه ازدواج کردم نه عزیزم. ولی اینقدر اینجا ازانتظار بقیه غصه خوردم که دلم آتیش میگیره ازاین تاپیکا
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دلسا من الان ده روز از پریم میگذره تو اقدام هستم دو تا بی بی زدم منفی بود دیروز رفتم از بدم اونم منفی بود من همیشه پریودام منظمه خیلی گیجم یه دوستی گفت خواهرش هم مثل من بوده دوباره از داده چند روز بعدش مثبت شده اصلا حس پری هم ندارم هیچوقت اینطوری نبودم فقط روز موعد پری یکم شکمم و پاهام درد میکرد اما نشدم تا الان
میشه واسه سلامتی جنینم صلوات بفرستین.خدا خیرتون بده.🌹اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍوآلِ مُحَمَّدٍوعَجِّل فَرَجَهُم🌹