2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حضانت تحصیل اشتغال خروج از کشور 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

پیشنهاد من مهریه ی پایینه وقتی که ادم خوش باشه تو زندگیش اصلا یادش نیست چقد مهریه داره اگرم خدایی نکرده خوش نباشی حاضری هرچقدم مهریه داری ببخشی فقط رها بشی،،،،بازم تصمیم با خود شماست 

🎀لحظه شماری برای لمس دستات🎀

اصلا سکه بالا خوب نیست

مهریه ملکی که الان بنام بخوره

حق طلاق،مسکن،حضانت،خروج از کشور،تحصیل،اشتغال و هر حق کوفتی دیگه که میشه گرفت

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اوهوم درسته.

من الان مهریه م ۳۱۳تاست که قصد دارم ببخشمش همشو چون واقعا سکه رو ملاک خوشبختی نمیدونم،،،شاید تو بیست سالگی طرز فکرم چیزی دیگه بود ولی الان دوس ندارم حتی یه دونه هم سکه مهریه داشنه باشم این نصیحتو خواهرانه بهت گفتم

من الان مهریه م ۳۱۳تاست که قصد دارم ببخشمش همشو چون واقعا سکه رو ملاک خوشبختی نمیدونم،،،شاید تو بیست ...

اخه میدونی خانواده نامزدم با سکه مخالفن از طرفی هم مطمعنم حق طلاق نمیدن.

میخاستم ببینم اگه سکه تعداد پایین بگم در کنارش چه شرایطی بزارم که دستم خیلی خالی نباشه یه پشتوانه ای باشه حداقل

اخه میدونی خانواده نامزدم با سکه مخالفن از طرفی هم مطمعنم حق طلاق نمیدن. میخاستم ببینم اگه سکه تعدا ...

اگه از نامزدت اطمینان داری سخت نگیر مطمئن باش اینطوری خودتم بالا میبری پیششون ولی اگه سخت بگیری فقط میشه اختلاف این وسط،،،خدایی نکزده زندگیتم خوب نباشه همه رو حاضری ببخشی یه چیز در حد عرف بزن

اخه میدونی خانواده نامزدم با سکه مخالفن از طرفی هم مطمعنم حق طلاق نمیدن. میخاستم ببینم اگه سکه تعدا ...

به نظره من مهریتو پایین بگو ولی همه حقاتو بگیر چون چیزی از حقای شوهرت کم نمیشه فقط حقای خودتو ک بعده ازدواج میدن به اون پس میگیری