2777
2789

استاتر خواهر شوهر داری که متاهل باشه؟ یا دخترایه فامیلشون ببین مهریه اشون چنده ؟

مهریه خود من رو سپردیم دست خانواده شوهرم پسر خالم بودن گفتیم ادمایه دین دار و نماز خونو و فلان .... بعد ۵۰ سکه کمتر از خواهرشون اومدن گفتن  یعنی طرف پسر هیچ وقت کوتاه نمیاد حالا اگه صحبت کنید ببینید حق طلاق و ....... اینارو بهتون میدن در عوض میهریه کم یا نه  در ضمن تو شروط عقد نامه هم بنویسید که حق صیغه یا ازدواج دوم ندارن  صیغه رو حتماا درج کننا

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
استاتر خواهر شوهر داری که متاهل باشه؟ یا دخترایه فامیلشون ببین مهریه اشون چنده ؟ مهریه خود من رو ...

اره خواهر شوهرام متاهلن.

عروس دیگه هم دارن . ولی ازدواج ما لج و لجبازی شده اونا میگن پنجاه میلیون تومن پول😐 بابای منم اصلا قبول نمیکنه حقم داره کسی پول نمیزاره واسه مهریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میدونی خانواده نامزدم با سکه مخالفن از طرفی هم مطمعنم حق طلاق نمیدن. میخاستم ببینم اگه سکه تعدا ...

وکالت تام عزیز 

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
همون دیگه چون در شرایط عادی هم کمتر کسی قبول میکنه. چه برسه به ما که لج و لجبازی شده

نصیحت خواهرانه تسلیم نشو نزار با لج ولجبازی آیندتو خراب کنن به حرف بزرگت ت گوش بده تاخدای نکرده مثل من پشیمون نشی

خدایا شکرت به خاطرت همه خوبیهات.عشقم همسرم ودوتا گلای زندگیم(مهیار ومهلا)    
اره خواهر شوهرام متاهلن. عروس دیگه هم دارن . ولی ازدواج ما لج و لجبازی شده اونا میگن پنجاه میلیون ت ...

خب مهریه اونام پول بوده؟  اگه ادم خوبین چرا ادا در میارن پس ؟ اگه نیستن چرا میخای باهاشون وصلت کنی؟ ۵۰ میلیون پول ؟؟؟؟خودشونو مسخره کردن 😐خاله من ۵۰ میلیون ۶ سال قبل مهریه اش بوده الان شوهرش کتکش میزنه نمیتونه جیکش در بیاد چون شوهرش میتونه ۱ میلیارد بده و بیرونش کنه  تروخدا بفکر اینده باش کوتاه نیاین حداقل ۱۱۴ سکه 😑😑نترس شوهر زیاده  عشقم همینطور  توزندگی به یه جاهایی میرسی که پیگی این بود حاصل اینهمه از خودگذشتگیم  به حرف پدرت گوش کن و نزار راضی بشن الان جامعه بدی شده به حرف اینام کهههه مهریه رو کی داده کی گرفته یا اسون بگیر اول زندگیه خوبی داشته باشین و مهریه نرخ زنه     و فلان بهمان گوش نده اینو بهت توصیه میکنم 

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …
خب مهریه اونام پول بوده؟  اگه ادم خوبین چرا ادا در میارن پس ؟ اگه نیستن چرا میخای باهاشون وصلت ...

اره اونام مهریه شون پوله.

ولی خب پول طی زمان ارزششو از دست میده و فایده ای نداره برای من