هر شش تا حق رو من برای خودم میخوام ، بنظرم هرکسی خودش بهتر میدونه خواسته ها و شروطش چیه
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
پیشنهاد من مهریه ی پایینه وقتی که ادم خوش باشه تو زندگیش اصلا یادش نیست چقد مهریه داره اگرم خدایی نک ...
بلخشید ولی خدای نکرده شوهریه خانم فوت کنه هیچ اموالی از اموال شوهرش بهش نمیرسه به جز مهریه باید حانوما یه مقداری مهریه داشته باشن امیدوارم لازم نشه اصلا
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
اگه از نامزدت اطمینان داری سخت نگیر مطمئن باش اینطوری خودتم بالا میبری پیششون ولی اگه سخت بگیری فقط ...
اینطوریم نیستا خیلیا سکه کم داشتن شوهرشون با همون انداختتشون بیرون یا خیللی راحت میگه پاشو برو و دوم اینکه من کسیو دیدم که با شوهرش یه عمر کار کرده ماشین خونه خریدن بچه هم نداشتن بعد شوهر فوت میکنه و خانواده پسره میان خانومو بیرون میکنن مهریه اش هم ۱۴ سکه بودش 😐 دیگه دستشم به جایی بند نیست که بگه منم کار کردم اینجارو خریدیم ۱ هشتم اموال میرسید بهش فقط
جنبهی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بیتفاوتیهای ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت میگردیم. آدمهای عجیبی هستیم …
اینطوریم نیستا خیلیا سکه کم داشتن شوهرشون با همون انداختتشون بیرون یا خیللی راحت میگه پاشو برو ...
ببین عزیزم من توی پیامام برااین خانم نوشتم که اگه ازش اطمینان داری بحث نکن سر مهریه ی بالا و بعدشم گفتم که مهریه ی خودم۳۱۳تاست و چیز کمی نیست من فقط پیشنهادم این بود که سخت نگیرن و زندگیشونو شروع کنن،،،زندگی میدون جنگ نیست و انسانها هم خریدنی نیستن این به شخصه نظرمنه و نطر شماهم برام قابل احترامه
بله متوجهم ولی بعضی خانما عرف رو خیلی کم میبینن به ۱۴ تا راضی میشن که حداقل یه سری حق هاشونو بدونن نکنن اینکارو
فقط به خدای مهربونمون اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭