2777
2789
عنوان

نماز عشق

228 بازدید | 4 پست

دلم خیلی گرفته قبلا تو باشگاه پرواز دیده بودم میگفتن نماز عشق بخونید کسی بلد هست میشه بگید؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
دو رکعتیه نیتشم همین عشقه دو رکعت نماز به عشق خدا برای خدا قربة الی الله

مثل نماز صبح فقط نیتش متفاوته؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوهوم

دستت درد نکنه

2790
2778
2791
2779
2792