معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 عنوان کرونا 113 بازدید | 20 پست سلام بچه ها وایه گلو درد کرونا چیکار کردید چی خوبه بخوریم؟؟حس میکنم تیغ تو گلوم گیر کرده😭 لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘 1400/06/02 | 19:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 کسی نیس مرا یاری کند؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔 لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 برو دکتر معاینت کنه ولی مایعات گرم و سوپ زیاد بخور ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 یعنی کسی کرونا نگرفته که گلوش درد بکنه؟؟؟؟؟ لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 برو دکتر معاینت کنه ولی مایعات گرم و سوپ زیاد بخور دکتر جمعه رفتم دارو داد لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
هلیا1373512 عضویت: 1400/05/08 تعداد پست: 4928 یعنی کسی کرونا نگرفته که گلوش درد بکنه؟؟؟؟؟ شربت داد اسمش دکسترو متارفون
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 سلام ، دم کرده مخلوط پونه و آویشن بخور آب گرم کمی نمک ، چای کم رنگ وآبلیمو رو مخلوط کنین و ق ... مرسی عزیزم لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 شربت داد اسمش دکسترو متارفون دیفن هیدارمین به من داد لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16539 واای منم اینجوری بودم چیزی میخوردم گلوم سوزن سوزن میشد،داروهاتو بخور زمان میبره تا خوب بشه قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6164 دکتر جمعه رفتم دارو داد چی داد ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
عروسبهارگیلان عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 2233 مرسی عزیزم گلم سعی کن مدام مایعات ولرم بخوری نه خیلی داغ بخور نه یخ. دمنوش عسل و پونه کوهی و آویشن بخور. برو از عطاری دانه به بخر بریز توی آب جوش بمونه حالت ژله ای که شد بخور. البته اینا تسکین دهنده هست باید توکل بخدا کنی قوی باشی و شکستش بدی به حق امام حسین
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 واای منم اینجوری بودم چیزی میخوردم گلوم سوزن سوزن میشد،داروهاتو بخور زمان میبره تا خوب بشه اره خیلی بده اصلا تو عمرم این مدل گلوم درد نگرفته بود شربتم تموم شده با یکی از قرصا به احتمال زیاد اخر شب برم دکتر لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
معجزم مدیر استارتر عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 2206 چی داد یه امپول داد همون شب زدرم ازیترمایسین مداکسن دیفن هیدادمین لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
لیلیوم68 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 16539 اره خیلی بده اصلا تو عمرم این مدل گلوم درد نگرفته بود شربتم تموم شده با یکی از قرصا به احتمال زیاد ا ... من تا حدود ده روز گلودردم ادامه داشت،فکر کنم شربت کرکمار برام نوشته بود قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...