2777
2789

برو دکتر معاینت کنه ولی مایعات گرم و سوپ زیاد بخور

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر جمعه رفتم دارو داد

چی داد

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
مرسی عزیزم 

گلم سعی کن مدام مایعات ولرم بخوری نه خیلی داغ بخور نه یخ. دمنوش عسل و پونه کوهی و آویشن بخور. برو از عطاری دانه به بخر بریز توی آب جوش بمونه حالت ژله ای که شد بخور. البته اینا تسکین دهنده هست باید توکل بخدا کنی قوی باشی و شکستش بدی به حق امام حسین

واای منم اینجوری بودم چیزی می‌خوردم گلوم سوزن سوزن میشد،داروهاتو بخور زمان می‌بره تا خوب بشه

اره خیلی بده اصلا تو عمرم این مدل گلوم درد نگرفته بود شربتم تموم شده با یکی از قرصا به احتمال زیاد اخر شب برم دکتر 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
اره خیلی بده اصلا تو عمرم این مدل گلوم درد نگرفته بود شربتم تموم شده با یکی از قرصا به احتمال زیاد ا ...

من تا حدود ده روز گلودردم ادامه داشت،فکر کنم شربت کرکمار برام نوشته بود

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...