2777
2789
عنوان

مشاهده ی دوتا ساک بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 6746 بازدید | 60 پست
شکمی انجام دادی سونوگرافی رو یا واژینال ؟ من ۶ هفته گفته واژینال انجام بدم به نظرت معلوم میشه؟ بتا ...

اره سونوی شکمی انجام دادم بتا فقط روزای اول دادم ۱۵۰بود

🎀لحظه شماری برای لمس دستات🎀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم برای اولین بار ک رفتم گفتن دوتا ساک حاملگی ک قلب آءذآءشوو تشکیل شد وی دهان ناز ب اسم یسنا وی پسر ...

اخی عزیزم زنده باشن شما کی فهمیدین که دوتان؟مال من یکیش خالیه

اره سونوی شکمی انجام دادم بتا فقط روزای اول دادم ۱۵۰بود

منم روز موعدم ۱۸۴ بود اما چون دارو استفاده کردم و ۶ تا فولیکول خوب داشتم آمپول آزادسازی زدم دکترم میگفت احتمال چند قولویی هست 

🥰😍😍😉🙃

ولی من بتا ی بارداری ۱۳۳۲بود ک همون جا دکتر آزمایشگاه گفت ب احتمال نود درصد دوقلو باردارم

خداجون خودت نگه دار دوتا عزیزم باش خدایاسایه پدرومادرمو از سرم کم نکن             ان کس ک بدم گفت بدی سیرت اوست من 
منم روز موعدم ۱۸۴ بود اما چون دارو استفاده کردم و ۶ تا فولیکول خوب داشتم آمپول آزادسازی زدم دکترم می ...

من اولین بارداریمه واصلا نمیدونم چه جوریه واسه این میترسم

ولی من بتا ی بارداری ۱۳۳۲بود ک همون جا دکتر آزمایشگاه گفت ب احتمال نود درصد دوقلو باردارم

روز چندم سیکل بتا دادی‌؟؟من هفته ی چهار بتام۱۵۰بود 

[QUOTE=204716444]روز چندم سیکل بتا دادی‌؟؟من هفته ی روز ۱۷ هم

خداجون خودت نگه دار دوتا عزیزم باش خدایاسایه پدرومادرمو از سرم کم نکن             ان کس ک بدم گفت بدی سیرت اوست من