2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان شده قلب همسرم اسمش بارانه از زبونش قند میریزه همسرم از وقتی به دنیا اومده شده یه آدم احساساتی ی ...

همین حس رو مادرا با پسراشون دارن.  من که اینجوریم عاشق پسرمم دلم میخاد بازم پسر داشته باشم چون فکر میکنم تربیت و نگهداری ازش راحت تره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
خانواده شوهرم انقدرپست و بیشرفن سردخترآخریم۶ماهگی خواستم سقط کنم ازبس حرف زدم به منوشوهرم کم موندسکت ...

ایناکه انقدرپسرپسرمیکنن پول بدن بری ای وی اف

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
من۳تادختردارم اینم رفتم ازمایش خون تعیین جنسیت گفت ۸۵درصدپسره امروز رفتم غربالگری اول گفت معلوم نیست ...

حرف آزمایش. ...منم دوتا دختر دارم ناخواسته باردارشدم  رفتم آزمایش خون گفتم پسره پسرم شد

ممنونم دعام کن نمیخوام سقط کنم گناهش بیفته گردنم

سقط؟؟؟؟ بچه بزرگه سقط نمیشه که باید زایمان کنی اگه ۱۲ هفته به بالایی . چطور دلت میاد اخه 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آیه شو میخونی؟

تومفاتیج یه آیه کوچیک هست که دست روپهلومیزاری میگی یبارخوندم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
ایناکه انقدرپسرپسرمیکنن پول بدن بری ای وی اف

😭😭😭میگن من نحس و دخترزام

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من۳تادختردارم اینم رفتم ازمایش خون تعیین جنسیت گفت ۸۵درصدپسره امروز رفتم غربالگری اول گفت معلوم نیست ...

آزمایش خون تعیین جنسیت به یکی گفته بود 60 درصد پسر، بعد 12 هفتگی مشخص شد دوقلو ودختر هستن، توکلت به خدا باشه انشالله هرچی ب صلاحته میشه ویه کاکل زری تپل میذاره بغلت

حرف آزمایش. ...منم دوتا دختر دارم ناخواسته باردارشدم  رفتم آزمایش خون گفتم پسره پسرم شد

خداکنه گریم گرفت باحرفت چندهفته رفتی

سقط؟؟؟؟ بچه بزرگه سقط نمیشه که باید زایمان کنی اگه ۱۲ هفته به بالایی . چطور دلت میاد اخه 

دلم نمیادمجبورمییشم کدوم مادری دلش میادبچشو بکشه

دلم نمیادمجبورمییشم کدوم مادری دلش میادبچشو بکشه

اگه همون اول به تو و دخترات توهین کرده بودن جواب دندون شکن میدادی و قطع رابطه میکردی الان نگران واکنششون نبودی مگه اونا میخوان بچه رو نگه دارن یا خرجشو بدن

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
خداکنه گریم گرفت باحرفت چندهفته رفتی

۱۰ هفته گفت پسر  الانم پسرم امروز واکسن دوماهگی شو زدم اصلا نگران نباش واسه توهم پسر شوهرم از اونجا پرسید خطا داره گفتن اگه پسر بگن پسره کاملا درسته راستی بچه هات چند سالشن 

بخون بازم...صدرصد پسره..شک نکن...میشه دعا کنی خدا به منم بچه سالم بده.‌تو حامله ای خدا صداتو میشنوه ...

خداکنه یه نورامیدکوچیک تودلم روشنه چشم توهم واسه من دعاکن انشاءالله خدادامنتوسبزکنه نمازحاجت استغاثه حضرت زهرا میخونم توحاجتم اسمتومیبرم نیت میکنم برات