الان شده قلب همسرم اسمش بارانه از زبونش قند میریزه همسرم از وقتی به دنیا اومده شده یه آدم احساساتی ی ...
همین حس رو مادرا با پسراشون دارن. من که اینجوریم عاشق پسرمم دلم میخاد بازم پسر داشته باشم چون فکر میکنم تربیت و نگهداری ازش راحت تره
پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
سقط؟؟؟؟ بچه بزرگه سقط نمیشه که باید زایمان کنی اگه ۱۲ هفته به بالایی . چطور دلت میاد اخه
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته
آزمایش خون تعیین جنسیت به یکی گفته بود 60 درصد پسر، بعد 12 هفتگی مشخص شد دوقلو ودختر هستن، توکلت به خدا باشه انشالله هرچی ب صلاحته میشه ویه کاکل زری تپل میذاره بغلت
اگه همون اول به تو و دخترات توهین کرده بودن جواب دندون شکن میدادی و قطع رابطه میکردی الان نگران واکنششون نبودی مگه اونا میخوان بچه رو نگه دارن یا خرجشو بدن
یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته