2777
2789
خداکنه یه نورامیدکوچیک تودلم روشنه چشم توهم واسه من دعاکن انشاءالله خدادامنتوسبزکنه نمازحاجت استغاثه ...

آخه من تو نت خوندم صدرصد خدا گفته اگه محمد بزارین پسره..چشم آن شاالله پسره و سالم و صالح...ممنونم مهربون جان...راستی من خواهرام همشون جواب گرفتن از نذر محمد

۱۰ هفته گفت پسر  الانم پسرم امروز واکسن دوماهگی شو زدم اصلا نگران نباش واسه توهم پسر شوهرم از ا ...

من۹هفتگی رفتم گفتن۸۵درصدپسره  ۱۳

۱۱

۴ساله

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه همون اول به تو و دخترات توهین کرده بودن جواب دندون شکن میدادی و قطع رابطه میکردی الان نگران واکن ...

شوهرم بدترازوناشده الان سراین

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
آخه من تو نت خوندم صدرصد خدا گفته اگه محمد بزارین پسره..چشم آن شاالله پسره و سالم و صالح...ممنونم مه ...

خداکنه من همون اول ک فهمیدم باردارم۴هفته بودنذرکردم بزارم محمد دعاشم خوندم

پس اصلا نگران نباش بخدا پسره اگه پسر باشه اسمشو چی میزاری من گزاشتم امیر محمد

من نذرکردم بزارم محمدمهدی

اتفاقا خواهر منم نذر محمد مهدی کرده الانم نزدیگ یکسالشه

وای یعنی میشه منم پسربشه بزارم محمدمهدی مامان دعام کن

آخه من تو نت خوندم صدرصد خدا گفته اگه محمد بزارین پسره..چشم آن شاالله پسره و سالم و صالح...ممنونم مه ...

نه بابا نت رو ول کن . همینجا یه خانمی ۲تا دختر داشت نذر اسم محمد کرده بود باردار بود رفته بود سونو ۲قلو بودن میگفت حتما یکی پسره انومالی رفته بود جفتشون دختر بودن. کلیم از خدا شاکی بود که من نذر کردم چرا جفتش دختره 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته