بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بودم ناراحت شدم چون فکر میکردم همسرم از دختر متنفره از وقتی نامزد کردم خانواده ی همسرم همش آر دختر برمیبدمیگفتن من خودم عاشق دختر بچه ام ولی میترسیدم دختر بیارم باباش دوسش نداشته باشه
الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
خوبه دیگه هم پسر داره هم دختر اتفاقا من خودم دوس داشتم اولی پسر باشه دومی دختز که دخترم زیاد اذیت نشه چون خودم بچه اول بودم حس میکنم وقتی بچه اول دختر باشه مسئولیتش زیاده اما خب الان که باردارم نی نی دخمله و خداروشکر میکنم