2777
2789

من۳تادختردارم اینم رفتم ازمایش خون تعیین جنسیت گفت ۸۵درصدپسره امروز رفتم غربالگری اول گفت معلوم نیست۲۰روزدیگه بیاقطعی بگم گفتم احتمالم نمیدین گفت نه ولی به احتمال خیلی کوچیک دختره بازم دقیق نمیشه گفت چون خیلی مشخص نیست حالاموندم حرف کدوم باورکنم😔

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
من۳تادختردارم اینم رفتم ازمایش خون تعیین جنسیت گفت ۸۵درصدپسره امروز رفتم غربالگری اول گفت معلوم نیست ...

چند سالته 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب بعدش چیشد

الان شده قلب همسرم اسمش بارانه از زبونش قند میریزه همسرم از وقتی به دنیا اومده شده یه آدم احساساتی یه ذره سرما میخوره باورت میشه مرد گنده گریه میکنه از سرکار زنگ میزنه روزی صدبار باید با باران حرف بزنه حالا دخترمم سه سالشه به شوهرم میگه جون دلم عشق دلم عمرم نفسم الهی قربون چشمات بشم تو بهترین بابای دنیایی بعد همسرم از ذوق داد میزنه بعد من حسودی میکنم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
۳۵

الهی همون که می خوایی بشه

الهی همون که می خوایی بشه

ممنونم دعام کن نمیخوام سقط کنم گناهش بیفته گردنم

منتظرمعجزه خدام تادلم آروم بگیره میشه یه صلوات یه دعامنومهمون کنی اگه دعام کردی به حق حضرت زینب حاجت روابشی💚🤲
ممنونم دعام کن نمیخوام سقط کنم گناهش بیفته گردنم

نه نکن هیچ وقت عوضش انقدر هوای دخترا تو داشته باش هرکدوم برای خودشون کسی بشن بهشون افتخار کن 

نه نکن هیچ وقت عوضش انقدر هوای دخترا تو داشته باش هرکدوم برای خودشون کسی بشن بهشون افتخار کن 

خانواده شوهرم انقدرپست و بیشرفن سردخترآخریم۶ماهگی خواستم سقط کنم ازبس حرف زدم به منوشوهرم کم موندسکته کنه اینم اگه دختربشه شک نکن میرن سحرو جادوتاطلاقموبگیرن پدرشوهرم یه عفریته اییه مادرشوهرم ازاون بدتراسم دختراموگذاشتن گوه پا که پشت سرشون دختراوردن اسم خودمو نحث دخترزا ک پسرشون بدبخت کردم

خانواده شوهرم انقدرپست و بیشرفن سردخترآخریم۶ماهگی خواستم سقط کنم ازبس حرف زدم به منوشوهرم کم موندسکت ...

ای واییییییییییی اینا چه طور می خوان جواب خدارو بدن چه طور تحمل کردی یه بار جواب شونو قشنگ بده بگو پسرتون دختر زاست من چه کارم

ای واییییییییییی اینا چه طور می خوان جواب خدارو بدن چه طور تحمل کردی یه بار جواب شونو قشنگ بده بگو پ ...

دادم گفتم هرکی گندم بکاره گندم درومیکنه جوبکاره جو ازخونه پدرم ک نمیارم پلاستیک نیست ک برم جدا کنم مشکل تومن نگردین مشکل توپسرتون بگردین اون مشکل داره بازم همون حرفا ابلهن ابله موندم بین قوم الظالمین