اخبار گفت ۱۰ مورد قارچ سیاه تو بیمارستان امام خنینی بستری هستن.
خبر شنیدم فشارم افتاد
گویا کار به تخلیه چشم میکشه توروخدا با دلهای پاکتون اسم خدا رو در دلهاتون ف باد بزنید
ما مادریم طاقت نداریم ....
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
قارچ سیاه چیست؟ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای عفونی آمریکا (CDC) میگوید قارچ سیاه در کپک و ...
خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ماه پیش پدرم رفت.الان مادرم درگیره کروناست.خواهرام گرفتن.منم با دوتا بچه کوچیک چهارسال و هجده ماه اومدم مادرمو جمع میکنم.تثامشب یکی از دوستام فوت کرد ب خدا خسته شدم یا معجزه کن یا این دنیای لعنتی رو تمومش کن😔😔😔
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
چون یک عده ای کورتون تزریق میکنن از عوارضش این قارچ سیاه هست که گویا مسری هم نیست حالا هی یکس ...
من دو سال از خودم محافظت کردم الان ۱۵ روز واکسن زدم کاملا علائم کرونا دارم
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ...
خدایا پناه میبریم بهت
خیره شدم به آسمون خدایا ما رو آفریدی دستمونو بگیر
یاالله بیچارمون نکن
خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ...
الهی عزیزم
مراقب خودت و بچه ها باش ایشالا خدا یه قدرتی بهت میده که همه مشکلات پشت سر میگذاری خدایا به داد همه مون برس
ممنونم عزیزم ولی کمرم شکست از رفتن پدرم دلم خون شده از درد های مادرم 💔
الان تحت درمان هستن؟ ریه شون درگیره؟ رمدسیور گرفتن؟
فعلا کخذچند تا دکتر بردیم.امروز گفتن باید شش روز بستری بشن و امپول بزنه.سه تومن فقط هزینه امپولاشه.ف ...
عزیزم هرچه سریعتر بستری کن. من خواهرانه میگم بهت. به خدا یک روز هم تاخیر صحیح نیست