2777
2789
عنوان

قارچ سیاه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3483 بازدید | 50 پست

وای خداااااااا این چیه دیگه به خدا از ترس کرونا دندونم شکست نرفتم درست کنم الان دو روزه از درد دارم میمیرم امروز رفتم دندون پزشکی نوبت زد برام فردا برم درست کنم دارم سکته میکنم خدا

خدا از باعث بانیش نگذره اینا چیه درست میکنن میندازن به جون مردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قارچ سیاه چیست؟ مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای عفونی آمریکا (CDC) می‌گوید قارچ سیاه در کپک و ...

خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ماه پیش پدرم رفت.الان مادرم درگیره کروناست.خواهرام گرفتن.منم با دوتا بچه کوچیک چهارسال و هجده ماه اومدم مادرمو جمع میکنم.تثامشب یکی از دوستام فوت کرد ب خدا خسته شدم یا معجزه کن یا این دنیای لعنتی رو تمومش کن😔😔😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
چون یک عده ای کورتون تزریق میکنن از عوارضش این قارچ سیاه هست که گویا مسری هم نیست  حالا هی یکس ...

من دو سال از خودم محافظت کردم الان ۱۵ روز واکسن زدم کاملا علائم کرونا دارم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

متاسفانه تا بطور جدی و با تعداد بالا واکسن نزنن و رعایت هم از طرف اکثریت نشه این مشکلات وجود داره 

انشاالله که سریعتر بهبودی حاصل بشه دوست خوبم 🥰🥰

مادر منم ماه پیش واکسن  زد الان داغونه.ب قران چقدر دارو بخوره چقدر دکتر بره.ی ذره بهتر نمیشه.قبل واکسن خیلی خوب بود😔

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ...

خدایا پناه میبریم بهت

خیره شدم به آسمون خدایا ما رو آفریدی دستمونو بگیر

یاالله بیچارمون نکن

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
خدایا منو.خانوادمو ببر دیگه نمیخوام زنده باشم و ببینم و بشنوم خسته ام از این که هرروز یکی میمیره.پنج ...

خدا رحمت کنه پدر عزیزت رو به مادرت شفا عنایت کنه ننران نباش عزیزم خیلی خودتون رو تقویت کنین ،قوی باش تو تکیه گاه خانوادت هستی

💥 باشدکه خدا همه ی انشاالله هایمان را به الحمدلله تبدیل کند......لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

الهی عزیزم

مراقب خودت و بچه ها باش ایشالا خدا یه قدرتی بهت میده که همه مشکلات پشت سر میگذاری خدایا به داد همه مون برس

خدا رحمت کنه پدر عزیزت رو به مادرت شفا عنایت کنه ننران نباش عزیزم خیلی خودتون رو تقویت کنین ،قوی باش ...

ممنونم عزیزم ولی کمرم شکست از رفتن پدرم دلم خون شده از درد های مادرم 💔

الهی عزیزم مراقب خودت و بچه ها باش ایشالا خدا یه قدرتی بهت میده که همه مشکلات پشت سر میگذاری خدایا ...

ممنونم عزیزم انشاالله خدا روی خوش زندگی رو به همه بده این ویروس ازکل دنیا پاک بشه

ممنونم عزیزم ولی کمرم شکست از رفتن پدرم دلم خون شده از درد های مادرم 💔

الان تحت درمان هستن؟ ریه شون درگیره؟ رمدسیور گرفتن؟

الان تحت درمان هستن؟ ریه شون درگیره؟ رمدسیور گرفتن؟

فعلا کخذچند تا دکتر بردیم.امروز گفتن باید شش روز بستری بشن و امپول بزنه.سه تومن فقط هزینه امپولاشه.فردا متخصص عفونی نوبت داره ببینیم چی میگه.

فعلا کخذچند تا دکتر بردیم.امروز گفتن باید شش روز بستری بشن و امپول بزنه.سه تومن فقط هزینه امپولاشه.ف ...

عزیزم هرچه سریعتر بستری کن. من خواهرانه میگم بهت. به خدا یک روز هم تاخیر صحیح نیست