2821
2789
عنوان

قارچ سیاه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3533 بازدید | 50 پست
سلام عزیزم.ممنونم از اینکه به یادم هستی.خداروشکر بهتر شده.دکتر عفونی بردیمش گفتن نیاز نیست بستری بشه ...

اوکی مراقب باش اکسیژن خونش پایینتر از ۹۳ نشه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
سلام عزیزم.ممنونم از اینکه به یادم هستی.خداروشکر بهتر شده.دکتر عفونی بردیمش گفتن نیاز نیست بستری بشه ...

مواظب خودتون هم باشین. ایشالا که زود زود حالش خوب میشه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوکی مراقب باش اکسیژن خونش پایینتر از ۹۳ نشه

نه خداروشکر نود و پنج  یا نود شش هستش 

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
مواظب خودتون هم باشین. ایشالا که زود زود حالش خوب میشه

مرسی از مهربونیت عزیزم ممنونم از لطفتون

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
مرسی از مهربونیت عزیزم ممنونم از لطفتون

خداروشکر خیلی خوشحال شدم ایشالا بلا دور باشه از همه مردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز