اخبار گفت ۱۰ مورد قارچ سیاه تو بیمارستان امام خنینی بستری هستن.
خبر شنیدم فشارم افتاد
گویا کار به تخلیه چشم میکشه توروخدا با دلهای پاکتون اسم خدا رو در دلهاتون ف باد بزنید
ما مادریم طاقت نداریم ....
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
فعلا کخذچند تا دکتر بردیم.امروز گفتن باید شش روز بستری بشن و امپول بزنه.سه تومن فقط هزینه امپولاشه.ف ...
بدون هیچ تعارفی اگر مشکل ۳ میلیون هست من واریز کنم بستری رو تاخیر ننداز خواهش میکنم
مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
پدرم پنج ماهه پیش فوت کرد ب خاطر سهل انگاری پرستارها از تخت افتاد....همراه نداشت یعنی نمیذاشتن.الان ...
توروخدا این حرفها رو بذار کنار. الان وقت نیست اگر گفتن بستری بشه باید بشه
نه عزیزم شما لطف دارین مشکل پول نیست.ممنونم از محبت شما واقعا خوشحالم هنوز انسانیت از بین نرفته 🌹
من نگرانم و وظیفه خودم دونستم اگر کمکی برمیاد حتما اطلاع بده وضعیت مادر اما بازم میگم تاخیر جایز نیست
من نگرانم و وظیفه خودم دونستم اگر کمکی برمیاد حتما اطلاع بده وضعیت مادر اما بازم میگم تاخیر جایز نیس ...
ممنونم از طلط بی نهایتت.من دختر کوچیک خانواده ام.شوهرم از نظر مالی خوبه ولی متاسفانه گوش نمیدن.منم فقط این وسط داغون شدم با تو بچه یکی شیر خواره.ازدیشب تا امروز اونجا بودم اما برادرم دیگه نذاشت.خیلی عذاب میکشه.سرفه های بدی داره...
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
ممنونم از طلط بی نهایتت.من دختر کوچیک خانواده ام.شوهرم از نظر مالی خوبه ولی متاسفانه گوش نمیدن.منم ف ...
مراقب باش کرونا یه تایم درمان طلایی داره که اگر بگذره نمیشه کاری کرد
من مشهدی هستم.شوهرم کارمنده حرمه.هروقت اومدی مشهد غذای حرم مهمون امام رضا از طرف ما.برای مادرم دعا ک ...
ممنون عزیزم من از تهرانم. خیلی مراقب باش لااقل داروها رو تو خونه تزریق کنن. رمدسیور خیلی مهمه
سلام عزیزم.ممنونم از اینکه به یادم هستی.خداروشکر بهتر شده.دکتر عفونی بردیمش گفتن نیاز نیست بستری بشه اما داروهای قوی تر بهش داده.اما سرفه های بدی داره.در روز سه یا چهار بار درگیر سرفه های شدید به مدت چند دقیقه میشه
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.