2777
2789
عنوان

قارچ سیاه 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3483 بازدید | 50 پست
فعلا کخذچند تا دکتر بردیم.امروز گفتن باید شش روز بستری بشن و امپول بزنه.سه تومن فقط هزینه امپولاشه.ف ...

بدون هیچ تعارفی اگر مشکل ۳ میلیون هست من واریز کنم بستری رو تاخیر ننداز خواهش میکنم

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
عزیزم هرچه سریعتر بستری کن. من خواهرانه میگم بهت. به خدا یک روز هم تاخیر صحیح نیست

پدرم پنج ماهه پیش فوت کرد ب خاطر سهل انگاری پرستارها از تخت افتاد....همراه نداشت یعنی نمیذاشتن.الان برادرم راضی نمیشه میگه نمیخوام دوباره تکرار بشه

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدرم پنج ماهه پیش فوت کرد ب خاطر سهل انگاری پرستارها از تخت افتاد....همراه نداشت یعنی نمیذاشتن.الان ...

توروخدا این حرفها رو بذار کنار. الان وقت نیست اگر گفتن بستری بشه باید بشه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
بدون هیچ تعارفی اگر مشکل ۳ میلیون هست من واریز کنم بستری رو تاخیر ننداز خواهش میکنم

نه عزیزم شما لطف دارین مشکل پول نیست.ممنونم از محبت شما واقعا خوشحالم هنوز انسانیت از بین نرفته 🌹

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
توروخدا این حرفها رو بذار کنار. الان وقت نیست اگر گفتن بستری بشه باید بشه

اره منم گفتم ولی برادرم قبول نمیکنه حتی نذاشت پیش مادرم بمونم.همه رو گفت برن خونه هاتون.خودش پیش مادرمه 

نه عزیزم شما لطف دارین مشکل پول نیست.ممنونم از محبت شما واقعا خوشحالم هنوز انسانیت از بین نرفته 🌹

من نگرانم و وظیفه خودم دونستم اگر کمکی برمیاد حتما اطلاع بده وضعیت مادر اما بازم میگم تاخیر جایز نیست

من نگرانم و وظیفه خودم دونستم اگر کمکی برمیاد حتما اطلاع بده وضعیت مادر اما بازم میگم تاخیر جایز نیس ...

ممنونم از طلط بی نهایتت.من دختر کوچیک خانواده ام.شوهرم از نظر مالی خوبه ولی متاسفانه گوش نمیدن.منم فقط این وسط داغون شدم با تو بچه یکی شیر خواره.ازدیشب تا امروز اونجا بودم اما برادرم دیگه نذاشت.خیلی عذاب میکشه.سرفه های بدی داره...

من نگرانم و وظیفه خودم دونستم اگر کمکی برمیاد حتما اطلاع بده وضعیت مادر اما بازم میگم تاخیر جایز نیس ...

ممنونم از لطف بی نهایتتون عزیزم

ممنونم از طلط بی نهایتت.من دختر کوچیک خانواده ام.شوهرم از نظر مالی خوبه ولی متاسفانه گوش نمیدن.منم ف ...

مراقب باش کرونا یه تایم درمان طلایی داره که اگر بگذره نمیشه کاری کرد 

اره دیشب یکی از دوستام فوت کرد دخترش هشت سالشه.اصلا همه اطرافم شده مرگ.خیلی میترسم.راستی شما اهل کجا هستین مهربون

من مشهدی هستم.شوهرم کارمنده حرمه.هروقت اومدی مشهد غذای حرم مهمون امام رضا از طرف ما.برای مادرم دعا کن

من مشهدی هستم.شوهرم کارمنده حرمه.هروقت اومدی مشهد غذای حرم مهمون امام رضا از طرف ما.برای مادرم دعا ک ...

ممنون عزیزم من از تهرانم. خیلی مراقب  باش لااقل داروها رو تو خونه تزریق کنن. رمدسیور خیلی مهمه

ممنون عزیزم من از تهرانم. خیلی مراقب  باش لااقل داروها رو تو خونه تزریق کنن. رمدسیور خیلی مهمه

چشم حتما ممنونم از راهنماییتون

چشم حتما ممنونم از راهنماییتون

سلام. خوبید؟ چه خبر حال مادرتون بهتر شد؟

سلام. خوبید؟ چه خبر حال مادرتون بهتر شد؟

سلام عزیزم.ممنونم از اینکه به یادم هستی.خداروشکر بهتر شده.دکتر عفونی بردیمش گفتن نیاز نیست بستری بشه اما داروهای قوی تر بهش داده.اما سرفه های بدی داره.در روز سه یا چهار بار درگیر سرفه های شدید به مدت چند دقیقه میشه