2777
2789
عنوان

خیانت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 101 پست
بیشرفا باهات رابطه نداره؟

چرا داره نامرد پست میکفت من این تعداد روزه باهات رابطه نداشتم ک اینکارو کردم گفت بیشرف تو ۱۰ ساله ک من زنتم بعد ها فهمیدم تا بهم خیانت کردی موضوع فقط الانته

ببین عزیزم توروخدا باهاش نخابیا اصن ...اینجور آدما قابل اعتماد نمیشن خدایی نکرده مریضی چیزی نگیرع از ...

مجبورم میکنه چیکار کنم دلم برا بچه هام میسوزه میگم نکن ن بخاطر من بیشتر از این زندگی خودتو برای بچه هات خراب نکن لاشی شده ببینم کی میتونم دکمه شو بزنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا داره نامرد پست میکفت من این تعداد روزه باهات رابطه نداشتم ک اینکارو کردم گفت بیشرف تو ۱۰ ساله ک ...

چقدر سخته واقعا اعتماد از بین میره خدا لعنت کنه اون زن بی همه چیزو

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
چند وقت بعده ازدواجتون خیانت کرد؟ازدواجتون سنتی بود یا عاشقانه؟

عزیزم بعد چند سال فهمیدم همیشه اذیتم میکرد و من نمیدونستم جریان چیه بعدها فهمیدم تا ترامادول میخوره و دست روم بلند میکرد منه خر ولش نکردم برم الان زندگی بچه هامو به اتیش نکشم بخوام بسوزم و بسازم سنتی بود

اره جدا شو ..ایشالا مشکلت حل شه عزیزم

ایشالله عزیزم واقعا بخوام بمونم روح و روانم نابودتر میشه حس ادم هزار ساله رو دارم قدر خودمو ندونستم تا این بلا به سرم اومد

دیگه اعتمادی نمونده خودخوری تمام سلولای بدنمو نابود کرده

عزیزم اینجوری خودت رو از بین میبری بخاطر خودت وبچه هات ببخشش ولی طوری بهش بگو ک اگه یکبار دیگه ببینی مهریه رو میزاری اجرا اگه خونه داری بگو بزنه ب اسمت

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید
عملا با دستای خودش زندگیشو خراب کرده خاک برسرمیخاستم بگم یکم زمان بده شاید حست تغیر کرد اما خب تو بد ...

باهم جور حشر و نشر داشته پیر جون دختر کوچیک بزرگ متاسفانه شوهرم خوشگله چشای ابی و بوره بهش پا میدن کصافطای ااشغال البته مردا زشت هم باشن هست زن اشغالی ک بش پا بده

ایشالله عزیزم واقعا بخوام بمونم روح و روانم نابودتر میشه حس ادم هزار ساله رو دارم قدر خودمو ندونستم ...

جدایی با بچه خیلی خیلی سخته باز اگه شغل و درآمد هم نداشته باشی سختر

عزیزم اینجوری خودت رو از بین میبری بخاطر خودت وبچه هات ببخشش ولی طوری بهش بگو ک اگه یکبار دیگه ببینی ...

خونه رو زد به اسمم میگم تو منو دوست نداری میگه اگه دوستت نداشتم همه ی دارییم ی خونه بود البته قبل خیانتش زد ک اونم زدم ب نام تو برام چیزی کم نمیزاره برام گل میگیره تولدم طلا میگیره بهش گفتم بخدا گفت اشتباه کردم بچگی کردم گوه خوردم به فاصله دوهفته نشد باز ازش خطا دیدم ازش ناامید شدم دیگه

خانوما موندم واقعا چرا خیانت میبینین بازم میمونین....چطوری میتونین؟؟؟..اصلا به نظرم خیانت هیچ وقت بخشیدنی نیس چون آدمی که خیانت میکنه یه آدم کثیف و بد ذاته که باید همونجا دکمش بزنی ...البته بچه باشه این وسط شرایط یکم فرق میکنه ولی بازم طلاق بهترین راه حله انسان یه بار به دنیا میاد چرا عذاب میکشین و تحمل میکنین

جدایی با بچه خیلی خیلی سخته باز اگه شغل و درآمد هم نداشته باشی سختر

دقیقا به همی فکر میکنم دوتا بچه شیری پوشکی دارم بچه مدرسه ای دارم شوهرم تامیینشون میکنه گفتم من تنها برمکجا دست ب دامن کی بشم فعلا تهدیدش کردم ک بترسونمش