2777
2789
عنوان

ضعف دوران شیردهی رو چیکار کنم؟

558 بازدید | 2 پست

طبیعتا دوران بارداری افزایش وزن برای مادر دارد. این موضوع در پی تغییرات هورمونی ایجاد شده و تغییر شرایط مادر ایجاد می‌شود. 

بعد از وضع حمل، یکی از دغدغه‌های بزرگ مادران کاهش وزن و رسیدن به وزن متعادل سابق است. در این دوران شیر مادر تغذیه اصلی و بسیار مهم برای نوزاد است که نباید بدون دلیل پزشکی آنرا حذف کرد.

حالا باید برای اینکه در حین شیر دادن به کودک ضعف نکنیم چه کارهایی را انجام بدیم؟

راهکارهای زیر برای دوران شیردهی خوب هستند. چون هم می تونه به لاغری کمک کنه هم نیازهای بدن کودک و خود مادر را تامین کند:

• حذف مواد قندی مصنوعی به ویژه نوشابه‌ها و آبمیوه‌های مصنوعی
  • استفاده از میان وعده‌های سالم مانند میوه، سبزیجات، آجیل، مغزها، میوه خشک و...
  • آهسته غذا خوردن
  • لبنیات کم چرب، گوشت کم چربی و مرغ بدون پوست
  • کاهش مصرف غذاهای سرخ کردنی و فست فود و جایگزینی آنها با غذاهای کباب شده و آبپز
  • مصرف یک بشقاب سالاد یا سبزیجات قبل از غذا بدون سس چرب با آبلیمو یا روغن زیتون

اما رژیم برای دوران شیردهی مون باید شامل موارد زیر باشد:

• رژیم تنظیم شده برای دوران شیردهی باید حاوی تمام مواد مغذی و ویتامین‌ها باشد
  • از تنوع منابع غذایی برای دریافت ویتامین و مواد مغذی استفاده شود
  • به هیچ وجه نباید سوء تغذیه را در پی داشته باشد
  • به کنترل و پیشگیری از افزایش وزن مادر توجه داشته باشد
  • علاوه بر نیازهای بدن مادر به نیازهای تغذیه‌ای نوزاد نیز توجه کند
  • رژیم افراطی نباشد و قطع مواد غذایی مفید را در پی نداشته باشد

حالا به نظر شما چه خوراکی هایی بهتره تو این دوران؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان